Kiitos paljon kaikille sukanvarsimallia kommentoineille!! Olin kyllä itse aika tohkeissani siitä mallista, toivottavasti siitä on myös jollekin muulle iloa. Olisi tietysti kiva nähdä, jos joku mallia testailee tai soveltaa. So let me know!

Laitoin ohjeen vielä erikseen 217362.jpg  tänne. 

218691.jpg

Ainakin näin aurinkoiseksi tulee kivoista kommenteista ;).

Nolompi juttu on se, että kaikki muut työt jotenkin pääsi unohtumaan. Ja noiden kahden kokeiluversion  takia mulla on yhden valmistuneen sukkaparin sijasta 3 keskeneräistä, kun yhdet Venäjäsukat tuli aloitettua jo toissapäivänä. Pitää kenties ryhdistäytyä ja laittaa uusien mallien aloitus ja selaileminenkin porttikieltoon.

Tekeillä on nyt: kahdet vihreät sukat, venäjäkeräyssukat, nukenhame (pakko aloittaa, kun eilisessä Novitassa oli valmiit silmukkamäärät ja se sopii niin hyvin nettineuleeks), huivilärpäke....

Ufoutumisvaaran alle vajonneena: tummanpunainen raglan Tennesseestä (pitäis soveltaa pidemmät hihat) ja Vihreä isoveli-ufo, joka ei kai valmistu koskaan.

Syvälle vajonneet: musta Kid-Mohair-hihatus ja valkoinen Teddy-huivi jo ajalta ennen....

 

No, onpahan tekemistä lähipäiviksi, joten Oikein Hyvää Viikonloppua kaikille!!

 

Vielä kun ehtis tehdä oikein pitkän ja rauhallisen blogikerroksen. Tai vaikka perehtyä siihen, miten socktoberkuvia vois oikeesti lähettää jonnekin näytille. Ja ihan varmasti mun piti tänään lähettää sähköpostia jollekin, en vaan muista kenelle. Palannee mieleen joskus.