2315569485_69d4061644.jpg

Blogissa on kai taas joku haamuillut. En minä, mutta pahoittelut kuitenkin :).
 
Viime kerran jälkeen olen sentään saanut valmiiksi silloisia keskentekoisia:
 
Kirjo-Pirkkasukat 90 g, puikot 3 mm  2 Lohtutilkkua, 7V, puikot 3½, 2 x 23 g sukat karkausvauvapojalle, puikot 2½ mm, Nalle Colori turk. 22 g
 
 
Tuo paksumpi Kirjo-Pirkka tuntui kyllä tosi mukavalta ja hyvältä langalta. Ostin lankaa Taitokeskuksesta ja kuulin, että esim. syksyisillä Tampereen Käsityömessuilla myynnissä ollutta ohuempaa Kirjo-Pirkkaa ei kohta enää saa. Uusia värejä on taasen tullut tuohon paksumpaan Kirjo-Pirkkaan :).
Lanka oli mielestäni mukavaa neulottavaa, ihanan villaista. Varsissa tämä mallineule, varren jälkeen kuitenkin sileää, että kirjava lanka näkyisi paremmin.
 
Pikkusukat ovat tavismalliset, varsissa 2 o, 1 n -resoria.
 
2316377724_e8570ca551.jpg
Neuloin sukat 2½-millisillä bambuilla. Yksi puikko meni poikki ja muutkin olivat työn jälkeen ihan kippuralla. Nalle on näköjään aika piukkaa neulottavaa noin ohuille puupuikoille.
 
Tilkku saanee vielä kavereita ja sitten lähetän ne Ixulle, joka organisoi peiton kokoamisen. Mukaan mahtuu varmaan vielä lisääkin tilkuntekijöitä.
 
Nyt on meidän sairastuvalla joku talvitauti iskenyt meikäläiseenkin. Viime päivinä on jo ollut ja edelleen on tiedossa sekä potemista että pakollinen neulomispaussi. Hirmuisesti harmittaa ja väsyttää, väsyttäminenkin harmittaa, mutta toivottavasti tässä ei mene kauaa. Luova tauko lie kuitenkin joskus paikallaan. (Enpä nyt oikein itsekään vakuutu tästä selityksestä, mutta minkäs teet..)
 
 
Kunhan tästä tautipesästä taas jaksaa ideoida jotain ylimääräistä, niin pitäisköhän liittyä  JÄMÄLANKATUHOPROJEKTIIN?
 
 
Levollista maalisviikonloppua kaikille!!
 
 
edit. links-blinks