Kiitos  Bälelle, joka on ojentanut tämän kauniin tunnustuksen minulle!

813603.jpg

Olen luvannut jakaa tämän tunnustuksen edelleen tuonnempana. Tosin valinta vaikeutuu koko ajan; mitä enemmän miettii, sitä enemmän sopivia blogeja tulee mieleen.

***

Mitä silloin tehdä voi, kun niskaa jumittaa? Syksyn lukujärjestyksiä sumpliessa stressikäyrä uhkaa taas nousta ja hyvät hermojenlepuutus- ja aivojennollauskonstit tulevat tositarpeeseen. Kaikki meikäläisen normaalit rentoutumiskonstit on kuitenkin samalla aika pahoja niskan kankeuttajia. Neulominen, virkkaaminen, lukeminen, sudokut. Autsch. Netti, autsch-autsch! Jep, liikkumista lupaan lisätä!

Juuri nyt on muuten niin mukava neule tekeillä, että millään en malttaisi ainakaan neuletaukoa pitää. Jos koko päivän on  neulomatta, niin entäs sitten vieroitusoireet?  

Tempauksia on tosiaan kertynyt. Niistä en kuitenkaan suostu stressiä ottamaan. Eihän semmoinen ollenkaan sovi mukavalle harrastukselle. Tarkoitushan on päinvastainen, eli yhdessä tekeminen saa innostaa ja inspiroida, mutta sen verran kuin kukin ehtii ja jaksaa  :). Välillä on hauska seurata tempauksia ihan vaan sivusta - tarvitaanhan sitä kannatusjäseniäkin :).

***

Valmistunut on 1 vaakatilkku, toivottavasti se saa vielä muutamiakin kavereita ympärilleen. Vaakatilkut on kyllä mahtava keksintö, arvatkaas vaan paljonko erilaisia jämälankoja meikäläiselle on kertynyt vuosikymmenien varrella? Tämä tilkku oikeastaan odottelee vielä, saadaanko meidän pitäjään jotain tempausta lähiaikoina aikaan, vai lähteekö se ihan omin nokkineen (+ kavereineen) avustuspuuhiin.

Kuopuksen kassi on myös jämälangoista tehty. Tämä valmistui jo aiemmin viikolla, mutta kuvaus on  jäänyt.

853580.jpg

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä kassi on tosi kiva ja käytännöllinenkin. Ollut jo paljon käytössä, mutta ehkä me vielä kehitetään jotain lisäkoristuksia. (Tennesseetä, virkkaus 1p, 1 kjs, koukku muist. 3 mm.)

***

Seuraavaksi haluaisin löytää jonkun tosi kivan virkatun huivin mallin. Salomoninsolmujakin varmaan tulee jossain vaiheessa kieputettua, mutta virkattu kolmiohuivi jollain muulla mallilla olis nyt mielessä. Ei mielellään palavirkkausta, vaan yhtenäisenä pötkönä tehtävä. Olisko ehdotuksia?

 

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!