ED: Pst lopussa :)

ED: Uusia lapasia listattu. Nyt pitäis niiden puuttuvien linkkienkin olla taas paikoillaan.

Juuli kysyi hahtuvalapasten ohjetta, joten laitan nyt tähän osviitaksi kaksi netistä löytyvää ohjetta;  Ziina n ohje löytyy ja toinen on  Ullassa. Itse tein aiemmat tummanvihreät 8 s./ puikko ja nuo meleeratut 9 s/ puikko.

Silmukkamäärät + mittoja mun ekoista (ne tummanvihreät) hahtuvalapasista löytyy Neulenuoteista. 

Edit. Itselleni muistiin mahdollisia seuraavia lapasia varten ja koska tätäkin joskus kysyttiin. Silmukkamääriä FRITIDSGARN-lapasiin löytyy siis täältä.

Tiedättekös, että on aina ihan älyttömän hauskaa avata kone ja tulla blogiin kurkkimaan, moniako uusia lapasia on ilmaantunut. Hämmästelen edelleen joka päivä, miten iso tempaus tästä kehkeytyikään ja olen kyllä aika ylpeä monipuolisista lapasten tekijöistä. Hyvä me!! Lapaset kunniaan!

Ensi viikolla kootaan sitten saldoa koko tempauksesta. Tarkoitus ei todellakaan ole kilpailla, etenkään lukumäärällä. Luultavasti kuitenkin laitan jossain vaiheessa muistiin valmistuneiden lapasten määrää ihan mielenkiinnosta (ja kiva, jos lopuksi ilmoittaisitte oman saldonne). Minusta ainakin on hauska laskea, montako lapasparia syntyi suunnilleen kuukaudessa, kun yli sata neulojaa on ollut kilkuttelemassa.

 

Muuten mulla on nyt LIIAN monta neuletta kesken. Mikään ei siis etene ja vanhimmat alkaa jo tökkiä, kun en oikein muista, mikä alkuperäinen ajatus niissä olikaan. Parissa työssä lankakin on vähissä ja pitäisi miettiä, haenko lankaa lisää vai sovelletaanko raidoilla tms....

Uusia tekis silti mieli taas aloittaa, yhdet kirjoneulelapasetkin olis kiva tehdä vielä lapaskuun aikana. Osaispa vaan päättää, mikä malli ja mikä lanka. Samat vanhat pähkäilyt.. :)

 

 Valmistuneita edelleen täällä: 250352.jpg

(Lista ei ole ihan ajan tasalla, mut päivitän vähitellen, kun koneelle ehdin/pääsen.)

Kuvia: 264407.jpg

 

Pst: Käykääs Vuodatuksen ihmiset lukemassa Matamin blogista tämä postaus. Ja etenkin kommentit. Mukaan!?