Arvatkaas, miten käy, kun yrittää huijata? Käy köpelösti.

Tuli eilen aloitettua uusia töitä, vaikka juuri mukamas yritin pitää homman hanskassa ja itseni keskeneräisten kanssa kurissa. Sukankudin oli ihan perusteltu. Se liittyy Spectrumiin, tulee aikanaan lahjaksi ja muutenkin yksi sukankudin tai lapastekele on hyvä olla olemassa. Vaikkapa pahan päivän tai tosihitaiden blogipäivitysten varalta (mur).

Kuopuksen villatakin aloittaminen sen sijaan oli silkkaa löperyyttä ja itsekurista lipsumista. Eikä siitä sitten ikinä tulekaan 3-vuotiaan villatakkia. Purkuun päätyy. 2580 turhaa silmukkaa, heippa!

 

KIITOS muuten kaikille adjektiivikommenteista :). Mukavahan niitä oli lukea, mutta itse asiassa mua alkoi jälkeen päin vähäsen nolottaa, alkoi moinen kysely tuntua ihan kehujen kalastelulta. Uskon kyllä jokaista bloginpitäjää kiinnostavan, miksi ja keitä blogissa vierailee ja miksi ihmiset tänne toistekin palailevat. Mutta voisi sen utelun ehkä vähän hienostuneemminkin tehdä :D.

Olinkin jo aamulla aikeissa tulla "vaihtamaan puheenaihetta", mutta ensin oltiin perhekerhossa kuopuksen kanssa ja sitten päivä onkin mennyt vauhdilla eteenpäin.

 

Nyt lupaan palata ruotuun ja huom, ihan oikeasti keskityn saamaan ufoja valmiiksi.

Lankahamstereihin liittymistä pitäisi kyllä ihan vakavissaan harkita. Tuollainen pidättäytyminen on omalle luonteelleni niin kovin vierasta ja kamalan vaikeaa, mutta josko sitä ihan oikeasti olisi kuukauden päivät ostamatta lankaa. Ilman kaikkia niitä kevään ihanuus-uutuuksia ja värejä. Iik! Joko moni on mahtanut ilmoittautua, löytyykö kanssakitujia??

Nyt tämä painuu tekemään vanhoja töitään valmiiksi. Hihat on jo käärittynä.