1612539.jpg

Nyt on Tyrvään KIP ilmoitettu KIP-listalle ja laitan samalla tänne tuon KIP-napinkin näkyville. Kertauksen vuoksi siis vielä:

Kansainvälistä Neulontapäivää vietetään Tyrväällä 14.6. 2008 klo 12-14 Kesäkahvila Vanhassa Mummulassa. (Osoite: Marttilankatu 12 )

Tervetuloa mukaan neulomaan ja juttelemaan!

Tässä (klik) postauksessa myös tietoja, esim. paikan sijainti Tyrvään kamaralla.

Silmukatti on kanssani tapahtumaa junailemassa, mikä onkin tosi mukavaa. Lisäksi olisi hauska tietää, onko muita täältä Tyrvään seudulta tulossa paikalle?

Jatkoa?

Kahvila Vanha Mummulan taustajoukko olisi kovasti halukas toimimaan neuletapaamisten (köhöm "ompeluseuran") kokoontumispaikkana myös jatkossa. Nyt siis kannattaisi tulla mukaan, tai ainakin ilmaista kiinnostusta aiheeseen, sillä jos neulomisesta ja neuletapaamisista innostuneita kaivautuu koloistaan paikalle riittävä määrä, voisimme ihan oikeasti saada lisääkin tapaamisia aikaan, vai mitä?!

Lauantain puolipäivä (tai esim. klo 13 -16) olis Kahvilan puolesta oikein passeli aika, mutta muitakin ehdotuksia saisi nyt heittää pohdittavaksi!

Huikatkaa ihmeessä kommenttiruutuun, jos on mielessä jotain asiaan liittyvää - ja saa sinne muutenkin huikkailla :). Jospa jotain neuleitakin taas joskus näkyisi lähistöllä :). ---- Ymmärrättekö yskän? Tämä täti tahtoo neuletapaamisia, koska muuten ei taida koko kesänä löytyä vapaata neulomisaikaa. Mrh. Ihana työteliäs jälkikasvuni :D. Sapuskaa vailla taas.