Viime kesänä virkattu Rimpsulakki oli jo vähän nafti kuopukselle, joten ajattelin virkata samantapaisen aavistuksen isompana. Aloituksen ja loppurimpsutuksen lainasinkin suoraan täältä. Väliosa on nyt vähän erilainen kuin ohjeessa, tuota samaa 3 p, 1 kjs:ää koko reunus.
Koska lankakorista osui koukulle vanhanpuoleinen jämänyssykkä, sain langan loppumaan kesken kaiken. Tarkoitus oli kyllä joka tapauksessa piristää ja ryhdistää myssyä jollain tehovärillä, mutta hyvä, että jämälanka tosiaankin loppui.
Kukka huipulla piristää päivän, mutta tämä ei nyt sitten kelpaa "poikamyssysarjaan".
 
 
577611.jpg
 
Virkkuukoukku 2 mm, lankana "joku" mintunvihreä puuvillalankajämähdys vanhasta vauvaneuleesta + lila Kotiväki, yht. 48 g.
 
329077.jpg  +   519588.jpg
 
 
 
Oli kyllä tosi hauska lukea, mitä kaikkia vanhoja lankoja varastoista löytyykään - ja miksi me  niitä siellä oikein jemmataan. Sekin on minusta mielenkiintoista, miten joitakin tietyntyyppisiä lankoja alkaa taas uudelleen ilmestyä muutaman vuoden tauon jälkeen. Joskus kyllä joku lanka on ihan selvästi odottanut jotain tiettyä hetkeä ja "tehtävää" ja sitten onkin mahtavaa tehdä se Just Oikea neule.
 
 
Nyt meen sapuskaa vääntämään ja sitten meillä onkin futista tiedossa loppupäiväksi, kolmessa eri paikassa melkeinpä samaan aikaan. Sitä paitsi mä huollan tänään yksin.
Heip!