Tykkään hiihdellä kotioloissa villasukat jalassa, mut kotisukat ei saa olla kovin pitkävartiset, ettei tuu hiki.

Ajattelin sitten minäkin uteliaisuuttani opetella tuon kärkialoituksen ja soveltaa sitä sitten johonkin hyödylliseen. Oli ihan pakko kehittää jotain kivaa, kun fufot ärsytti täysillä ja muutenkin oli perin levoton olo. Tässä kakkosversio eli tyttären sniikkerit:

171403.jpg

 
 
Nää on nyt siis aloitettu kärjestä, sitten suihkittu pyöreetä sukkaputkea vähän matkaa ja loput tasona neulottua jalkaosaa.
Lopuks vaan taitoin kantapäästä tossun kaksinkerroin ja neuloin aina etu- ja takapuikolta silmukat yhteen.
Nopee, helppo ja aika lystikäskin tossumalli.
Testauksessa on nyt se, miten avoin tossu voi olla tosta päältä ilman, että tipahtaa jalasta.
 
 
Ensin ajattelin, etten laita näistä rumista edes kuvaa, mutta tulkoon nyt nekin tässä. Älkää peljästykö!
 
171405.jpg 
 
Nii-ih, jos lanka on rumaa, ei se kaunistu edes voissa paistamalla. Sniikkerin malli kyllä erottuu, mut vähän on liian pieni suuaukko ja niin RUMAA lankaa. Hessu Hopo itse kuvassa koipineen ja kuvakulmaksikin on valittu  hirvein mahdollinen, sori sisaret!
Väripata, täältä tullaan...
 
Kärkialoitukseen taisin jäädä nyt koukkuun.
 
 
P.s. Elokuun tekeleet lie suurin piirtein listattuna tuonne "valmiit 2006"-sivulle. Kaikenlaista pientä tilpehööriä tein. Fufoja väsäsin kyllä enemmän, kuin missään tilastoissa näkyy. Parin kohdalla piti sit vaan luovuttaa. Sukkakausikin näköjänsä pääsi taas alkamaan.
 
P.s 2. Käykääs muuten katsomassa, kuinka monta upeaa pupua on jo valmistunut! Mustikalla on apupupulinkkisivu yhä pitenevänä listana ja pupukokoukseenkin ilmestyy näköjään avuliasta pupuväkeä yhä lisää.
 
Muistakaa puput ja hyvä asia :)!