edit lopussa

Sarjassamme Mahdottomat kuvattavat :).

535164.jpg

Kellohelmainen puolihame puuvillalangasta

2 kerää Novitan Suvia (täsmällisesti punniten 110 g), puikot 3,25 mm ja helmuksen malli viimekeväisestä bambutopista. Kokeilu onnistui, joten näitä tulee varmaan vielä lisää. Seuraavan värin valitsen itse, tähän hamoseen kuopus itse sanoi jyrkästi, että vain punainen kelpaa. Onneksi Suvia oli nuo reilut 2 kerää olemassa. Kolttu oli suht edullinen, Suvihan maksaa 1 e/kerä ainakin Vapaa Valinnassa.

Sankari ei oikein jaksanut keskittyä kuvauksiin synttärihulinan jälkimainigeissa, joten jälleen kerran kokeilen, saanko toisella kerralla vähän paremman otoksen koko hameesta. Idea on kuitenkin maan simppelein, eli ensin leveämpi pitsineulottu helma, sitten kavennukset *1 o, 2 o yhteen* ja tuon reikäkrs:n jälkeen suurin piirtein suoraa putkea loppuosa. Neuloin yläreunan taitteeseen yhden krs:n nurjaa, sitten sentin verran sileää ja päättelin silmukat. Kapeaa kuminauhaa vyötärölle ja kesäkolttu oli valmis. Sopii erityisen hyvin aivottomaksi nettineuleeksi.

 

Käykääs muuten vilkaisemassa Myssyblogissa, millaisia ihania kesäisiä myssyjä on jo tehty! Just nyt on sopiva aika tehdä muksujen kesämyssyt valmiiksi ja tosi kivoja malleja löytyy kyllä joka lähtöön  - ainakin tytöille.

519588.jpg

Myssyviikoille ehtii vielä mukaan,  tervetuloa!!

Blogikutsua varten tarvitsen toimivan sähköpostiosoitteen.

 

Taas olis kaikenlaisia houkuttelevia maskottivirkkaustempauksia ja baijerilaissukkakampanjoita menossa. Olin jo ihan hilkulla ilmoittautua molempiinkin mukaan, mutta sitten järki palasi päähäni. Liian monta tempausta yhtä aikaa ei ole hyvä juttu just nyt, kun mihinkään ei ehdi muutenkaan kunnolla paneutua. Katsotaan sitten, kun nää keväthulinat tästä vähän rauhoittuu, vieläkö ehtii mukaan. Kaipa niitä uusiakin tempauksia taas tulee. Jos ei tule, niin keksitään.

 

Oih, olipas ihanan rentouttavaa istua naputtelemaan kaiken viimeaikaisen kokkailun ja juhlimisen jälkeen. Moido ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!

 

Noniin, ei hul... Helmistä kauaa tarvii yllyttää. Pistin sitten POIKAMYSSYKISAN pystyyn. Olkaas hyvät ja ideoikaa pojille soveltuvia kesälakkeja, kun tytöille niitä jo on pilvin pimein! Lisätietoa Myssyblogissa.

- 110 g