Dodih, olis paaaljon asiaa.

Ensinnäkin, ekat maskotit on julkaistu, käykääs vilkaisemassa Elinan ja Sian tekemiä suloisuuksia!!

Kerään valmistuneista maskoteista listan tuonne sivupalkkiin, laitan sinne vaikka toisen 92440.jpg-napin, niin löytyvät sitten helposti. Katsotaan sitten, tuleeko tarvetta yhteiselle gallerialle, alkuun nyt varmaan riittää, että yhdestä paikasta pääsee linkkailemaan kaikki maskotit.

Huom, mukaan maskotteilemaan mahtuu vielä! Kisahan jatkuu periaatteessa koko kesän.

 

Toukokuun Spectrumin väri on vihreä, josta tykkään tosi paljon. Yllättävää olikin, että multa tosiaan meinasi jäädä vihreät tekemättä tällä kertaa, oli kai vain niin paljon muita töitä listalla. Äidin huivi edustaa kuitenkin sitä sorttia ja luultavasti kesäkuussa tulee tehtyä parikin vihreää neuletta - pitäähän mulla olla jotain joka mätsää uusien vihreiden kenkieni kanssa :).

92335.jpg

Huivi on tehty Pauman blogista löytyvällä ohjeella ja lankana on ? Brilla ja työvälineinä nro 4 vanhat suorat puupuikot. Kaksi (50g) kerää meni ja kunhan muistan / ehdin, voin vähän mittailla, minkäkokoinen siitä tuli. Kiva malli, kiitos ohjeesta!!

 

Fufoilijoilla onkin sitten ensimmäisen kuukausiraportin aika. Mitä tuli tehtyä? Ja ennen kaikkea, ei kai vaan ole uusia ufoja jäänyt nurkkiin pyörimään?!! (Hyst, ei sitten puhuta siitä Mappi H.ssa majailevasta Teddyhuivista mitään. Se  miettii.)

 

Blumps, mulla oli vielä pari muutakin asiaa, mutta täytyy jatkaa myöhemmin, kun taustalla on nyt kaikenlaista säpinää. Toiset tulee teatteriretkiltä ja yksi lähtee yöksi leirille ja tarvis varmaan pakatakin.

(Pst, postissa ehdin kuitenkin käydä tänään ja vastaavasti meille oli pohjoisestakaukaa tullut yksi maksikirje. Kiits!!)

 EusuHerra Hakkarainenhan löytyy täältä :).

 

Palaillaan!