Totta puhuen, oikeampi adjektiivi olisi surkeita, mutta mitäpäs pienistä. Jotain valmista kuitenkin, kaiken tän aloitettujen töiden ja suunnitteilla olevien projektien sekamelskan keskellä.

Tavoitteena olis taas vaihteeksi käydä kaikenmoisten sekalaisten langanjämien ja keränloppujen kimppuun. Mitäpäs niistä sitten saisi tehtyä, sekalaisia pikkutöitä kait lähinnä.

604957.jpg

 

Ensi hätään siis virkkasin pari kännykkäpussia kokeilumielessä (kulutus yht. 45 g!). Toinen on pitkällä kaulahihnalla ja toinen tuommoinen kädessä roikotettava malli. Ovat ensin koe- ja testikäytössä, jotta tiedetään, millaiset pussukat kesäkäytössä olisivat kätevimmät. Kesävaatteissa kun ei aina ole taskuja ja kännykkä on kuitenkin monesti mukana, niin ainakin itse käytin viime vuonna tosi paljon kaulapussia. Keltaiseen tulee vielä joku nyöri kiristämään pussinsuuta ja viheriään nappi kiinnittimeksi. Kunhan ehdin etsiä ne.

Sattumalta molemmat pussukat osuvat väreiltään myös  329077.jpg väriprojektiin. Voisin vaikka virkata vielä kolmannenkin, pinkin. Lankoina on jotain outoja puuvillasekoitelankoja vuodelta nakki ja muusi. Keltainen on sellaista kuin Capri ja vaaleanvihertävän nimestä ei hajuakaan.

Tavallaan kivoja lankoja kesäkäyttöön, mutta kuitenkin sellaisia, ettei niistä mitään vaatekappaletta osaa tehdä, kun ovat aika paksuja.

 

Kukas muistaa Fufoilun? 

Viime kesänähän toteutettiin ufojen, siis keskeneräisten töiden viimeistelytalkoot. Oli koko pitkä kuuma kesä aikaa kaivaa komeronpohjalta keskenjääneet projektit ja kyllähän niitä sitten hiki hatussa valmistettiinkin. Tai ainakin suunniteltiin :). Nyt olen kuullut jotain kuisketta, että taas olisi talven aikana eräidenkin lankakorin pohjalle jumiutunut joitakin harmittavaisia tekeleenalkuja ja niille pitäisi sitten tehdä jotain.  Allekirjoittaneella on entisiäkin ufoja hellässä tallessa, mutta niin vaan on uusiakin sikiytynyt ihan viime viikkoinakin.

No, mitäs sanotte, pitäiskö ryhtyä ufoilemaan, eli porukalla kiristää ne viimeiset kriittiset kavennukset ja palojen yhdistelemiset valmiiksi, tai vaikka purkaa mokomat tekeleet kokonaan, jos ei niistä kerran kalua ole syntyäkseen?? Kiinnostuneita, löytyykö? Ideoita, toivomuksia, ehdotuksia??

Sen verran asiaa tuossa ½ minuuttia pohdin, että yhteisblogiin voisin kutsuja lähetellä ja Kristalta tietysti pitää kysyä, ehtiikö hän myös mukaan. Kristahan oli blogin varsinaisena ylläpitäjänä viime vuonna, kun minen ymmärtänyt Bloggerista paljonkaan.

Kristalta muuten samalla kysäisen, miten lopulta kävi yhdelle arvontavoitolle. Yksi palkinnon lahjoittajista nimittäin katosi kuin tuhka tuuleen tempauksen aikana ja näin yksi arvontavoitto jäi muiden kontolle. Krista ystävällisesti lupasi toteuttaa palkinnon ja itse lupauduin myös osallistumaan kustannuksiin, mutta kieltämättä vähän kitkerä maku jäi siitä oharista.

Joka tapauksessa ajattelin, että tällä kertaa tempaus saa olla lyhyempi. Jos tosissaan aikoo fufoja viimeistellä, niin viimeisteltäköön sitten kunnolla.  Ei niihin nyt ihan koko kesää uhrata. Tehokas 4-6 viikon kuuri ja se sitten ihan tosissaan pakertamista, voihan niitä loppuja sitten taas säilöä seuraavaan vuoteen..

Edit,

Tilausta näyttäisi olevan uudelle fufoilulle. 4-6 viikkoa kestävänä, mutta mikähän olis hyvä ajankohta? Kesäkuun alusta heinäkuun puoleenväliin??

 

Muuten, Myssyarvontavoitto lähtee vasta loppuviikolla postiin, sillä min oon ollut vähän pipi.