Jos ei ole kiire, niin se aiheutetaan :). Siis kun jouluvalmistelut alkaa olla hyvällä mallilla, niin sitten voikin haalia kaikenlaista pientä ylimääräistä puuhaa. Säpinän ja kiireen summa on siten vakio. Mutta ei se haita, paitsi, no-joo, neuletöitä.

Ehdittiin jo "siivota" mun inspiraationyssäkkänikin jonnekin häviksiin olkkarin pöydältä, joten on vähän orpo olo. Inspiraationyssäkät tarkoittaa siis niitä kaikkia lankakeriä ja ohjeita ja puikkoja ja lehtiä ja......, jotka oon ottanut esiin, kun on tullut joku toteutettava juttu mieleen. Suurin osa ideoista on jo painunut unholaan, joten ehkä on hyväkin antaa jo tilaa uusille inspiraatioille.

Neuletyöt on jumissa.

305564.jpg

Punainen kassi on edelleen liian huopumaton kahden neljänkympin hienopesukierroksen  jälkeen. Murh. Kannattaiskohan mun  nyt lisätä kierroksia vai kuumuutta? Taidan laittaa seuraavaks kuuteenkymppiin parin ison pyyhkeen kanssa. Jos siitä tulee pienenpieni olkaveska, niin sitten tulee, nyt se ainakin on liian löllerö kassikäyttöön.

 

Vihreät lapaset olisi pitänyt älytä aloittaa ajoissa. Nyt ei ole siunaaman kutomisrauhaa (isäntäkin on joululomalla) ja pian menee kakkoslapanen taas arvailuksi. Pikkuhiljaa nimittäin alkaa unohtua, mitä vasen lapanen touhusi peukalon jälkeen ja mihin oikea lapanen pitäisi kurkottaa ennen kärkikavennuksia.

Nuo kaksi olisi nyt tavoitteena saada valmiiksi aattoon mennessä ja kerrankin tuntuu siltä, etten edes ihan heti aloita mitään muuta. Vannomatta toki paras :).

 

Kiitos kaikille ihanista joulutoivotuksista ja samalla kiitokset myös niistä "oikeista" posteista, joita olen suureksi häkellyksekseni saanut! Esimerkiksi ihanan virkatun joulukoristeen laitoin jo kuuseen ja kerrassaan lystikkään "kutojankortinkin" sain, mutta en ole muistanut kuvata sitä vielä.

 

JaanaM raportoi, että lähettämänsä lapaskuun palkinto oli saapunut Petralle, kuva löytyy Petran blogista. Hieno juttu, kiitokset kaikille osallistujille ja palkintojen lahjoittajille. Yritänpä ehtiä laittamaan muistiin lapastelusivulle nämä lähes viimeiset lapaskuuraportit.

Nyt täytyy kuitenkin häippästä ulos, kun lupasin joululomalla mennä joka päivä lenkille jonkun kanssa. Lupaukset kantsii pitää, etenkin näin joulun alla, ettei sitten aattona tule sanomista - ja risuja.

307495.jpg

Hei taas ja leppoisia valmisteluja kaikille!!

(Koska en ole ehtinyt mitään kuvaamaan, laitetaan samat tonttuset vielä puuhailemaan.)

Edit.

Hih, hoksasin just, että tähän mennessä yllättävin joululahja on tullut blogin kuvagalleriaan.  VAU!! Tilaa lisää, mulla alkoikin olla vähän ahdasta.

Kiitos Tuomakselle, Herra Vuodatukselle, joka on siis vastaanottanut blogilaisten Tuomastervehdyksen. Matamin blogissa on koottuna asiaa.... Mut nyt täytyy oikeesti mennä!