Huvitin itseäni laatimalla jonkilaisen listan maaliskuussa toteutettavista neuleista. Huvittavaa on lähinnä se, miten paljon mahtaa suunnitelmat matkan varrella muuttua (esim. huomenna) ja mitä siis lopulta on tehtynä, kun maaliskuu loppuu. Eihän se muuta tarvitse kuin yhden suuren kuningasajatuksen jostain takaraivossa muhineesta mallista, joka onkin sitten HETI toteutettava. Tai ne 10 suunnitelmaa, jotka mulla oli eilen, mutta jotka unohtui yön aikana.

Muokkailen listaa vielä, joten se löytyy  taas  tuolta mesestä eikä vaikuta sitten tän blogin päivityksiin. Jotenkin mua häiritsee vähän se, että kun esim. lisäilen kuvia tuonne galleriaan (jotta niitä vois sit joskus ehtiä näyttämäänkin), niin sekin näkyy päivityksenä, vaikken siis mitään kirjoittaisikaan. Kuitenkaan en yleensä pitkiä aikoja touhua täällä yhteen pötköön vaan lisäilen joskus juttuja pitkin päivää. Ja hassua sekin, jos joka toinen postaus on, että sori haamut....

Hyvää perjantaipäivää joka tapauksessa ja iloisia imurointeja, jos sellaista sattuu muillakin olemaan tänään ohjelmassa !!