Kiitos  kaikista kommenteista!
Kumma systeemi, kun toiset pääsee läpi ja toiset ei. Mutta saahan ne viestit sitten näkyviin käsipelillä sentäs. Ja jospa tuo systeemi nyt vähitellen oppisi tunnistamaan kaverit ja muut hyvikset :). (Edellisessä postauksessa on vähän selvitystä tuohon spämmihommaan, jos joku haluaa lukaista).
 
Pari onkelmaa olis mulla nyt.
Ei nimittäin ole yksiäkään sukkia tekeillä. Kummallinen olo on ja varmaan aika pian pitää aloittaa seuraavat, ennen kuin vieroitusoireet pahenee.
Toinen ongelma on äitienpäivähuivi. Nyt mulla olis malli, mutta-mutta. Lanka on vielä hakusessa, kun pitäisi olla sellaista kauniin lehdenvihreää, mutta mulla on sitä vain Wool, Nalle ja 7veikka. Ei ihan kuulosta kesähuivilta. 
Edith-täti ottaa muuten vastaan hyviä ehdotuksia hyvistä kesähuivilangoista. Lankaa pitäis mielellään olla kohtuuvaivalla ja kohtuuhinnalla saatavilla peräkyliltäkin.
 
Ja ihan totta nyt olis fiksumpaa tehdä nuo kaksi keskeneräistä WIPpiä valmiiksi.
Jeah, se mainittu Cottonellatoppi on edelleen pingottumassa ja kaipaa vain olkaimien ompelua ja hihansuu + kaula-aukon viimeistelyä = ufovaara tunnistettu!
 
Vaaleapinkki Snuggly puolestaan on sen verran oma viritelmä, että jos nyt alan tehdä huivia tässä välissä, niin siitäkään ei hyvää seuraa. Kadotan vielä viimeisenkin pinkin langan sen työn suhteen ja siinä onkin sitten ihmettelemistä (esimerkiksi)  viikon päästä.
 
Itsekuri on nyt siis päivän sana. Toppi ja Snuggly ensin, sitten vasta uusia puikoille..... vaikka kädet kuinka tärisisi sukkariippuvuudesta!
Trrrr......
 
Mutta fufojen suhteen on nyt vähän mainetta paranneltu, sentäs yksi tehtynä. Joten kaipa tässä nyt saa vähän aikaa ottaa sen homman vähän rennommin :).