Kultalankaa -blogin Golden  haastoi minut.

 Tässä on vielä linkki Milli muksulle -blogiin, josta selviää vielä ehkä paremmin, mistä on kyse.

"Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla).

Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

 
Minäpä osallistun. Maksoin jo sopivan summan MLL:lle ja haastan seuraavat neuleblogien pitäjät:
 
 
- - - - - - - - Huom! Ilmeisesti kannattaa ensin varata ruutu sieltä Miljoona lapselle ruudukosta ja sen jälkeen maksaa, mikäli haluaa oman ruudun näkyviin. Arvatkaapas, kuka maksoi ensin....
No eipä haittaa, asia on mun mielestä hyvä ja oletan, että kampanja on myös rehellinen.
Kommenttilaatikossa on vielä asiaan liittyviä kommentteja, jos joku haluaa lukea.
 
 
Miten mulla meneekin aina niin kauan tässä, että muksut kiljuu nälkäisinä... no ei ne kilju, mut ruoka-aika lähestyy kuiteskin ja omakin maha jo kohta mouruaa....