Kuka muu vaihtaa neuleet virkkauksiin kesällä? Mieluiten vielä riemunkirjaviin..

731138.jpg

Joskus aiemmin neuleet vaihtui kesällä myös ristipistoihin, mutta ihan varmasti kesällä tulee virkattua enemmän kuin talvella ja neulominen vähenee vastaavasti. Varmaan vaihtelu tekeekin hyvää, on sitten aikanaan taas puikotkin intoa piukassa talvineuleita varten.

Käsitöille tosin ei kovin paljon ole aikaa ollut. Tiskikone hajosi ja aiheutti ihan muita kädentöitä sen lisäksi, että korjaajien jäljittäminen ja lopulta uuteen koneeseen päätyminen aiheutti omat päiväjärjestystä sotkevat kuvionsa.

No, nyt on uusi tiskari, joka on melkein kuin entinen, pesee vain puolta kauemmin! Kumma juttu, kun muuten kaikki on nykyään mukamas nopeampaa ja tehokkaampaa, niin koneet ainakin hidastuvat hidastumistaan. Josta tuleekin vielä mieleen toinen sivuraide (vai onko se jo kolmas?), jota olen silloin tällöin itsekseni mietiskellyt;

Eihän ole ollenkaan ihme, että sukat kuluvat nykyään entistä nopeammin. Eihän niitä ennen pesty varmaankaan niin kovatoimisissa pyykkikoneissa. Mulla ainakin linkouskierrokset on vuosien mittaan vain lisääntyneet, samoin pesuohjelmat kerta kerralta pidentyneet. Kyllä siinä jo vankempikin sukkalanka alkaa hiutua ja huopua, kun mennä jyrrytetään tuhansissa kierroksissa tuon tuostakin.

 

Kiitän ja kumarran vielä kaikista ihanista kehuista edellisessä postauksessa! On erityisen mukavaa saada niin lämmintä palautetta alan asiantuntijoilta, teiltä rakkailta kanssaneulojilta, -virkkaajilta :).

70969.jpg

Meillä on tiedossa uusia kiireitä leirien, synttäreiden ja kaukaistenkin kesävieraiden merkeissä, joten fufoilu-urakka lienee  meikäläisen osalta suurin piirtein tehty. Virallisesti fufoilu päättyy viikonloppuna, mutta on ollut puhetta, että jatkaakin saa, jos kiinnostusta lie. Fufo-blogissa voi siis edelleen raportoida ufojen valmistumisesta ja nyt kannattaa asettaa uusia tavoitteita keskeneräisten varalle.

Olen tässä miettinyt suunnitelmia muutamien purettavien ufo-fufojen varalle, purkamaan en vain ole jaksanut tahi viitsinyt ryhtyä. Vaatisi niin vietävänmoisen ekstralatauksen päästä kunnon purkuvauhtiin. Sitä odotellessa laimennan omantunnon ääniä tuhoamalla jämälankoja, eikös ne voi laskea melkein samaan sarjaan?

 

203814.jpg 

Vielä tämmöinen pieni vinkki, joka osui jossain silmääni. Venäjän-keräyksen sukkia voi halutessaan toimittaa vaikkapa Tuomas-messun kolehtiin.

 

P.s. Virkkausringissä puuhaillaan kassinvirkkaamistempausta. Nyt kaikki heti mukaan!!

 

Virkkailemisiin!!

SoRry: Haamuja saattaa ilmaantua, kun siivoilen laatikoita ja säädän ehkä vähäsen muutenkin.