Minäkin sitten liityin Socktoberfestiin 194732.jpg .

PS. Linkin tuonne Socktoberfestiin löysin jokon Mallitilkku-blogista.

Aina pitää olla joku kiva nappitempaus menossa, eiks vaan. Nyt on ainakin hyvä syy aloittaa parit sukat - jos siihen nyt jotain syitä edes tarvitaan :D. Ai minäkö nappien perään? Joo-o.

 

Sitten löysin tuolta ikivanhoista postauksista kysymyksen kantoponchosta. Noin vanhoja viestejä ja niiden kommentteja ei välttämättä aina huomaa lukeakaan, mutta tässäpä tämä kysymys:

"Olen etsinyt ja kysellyt eri kotisivuilta ohjetta kantoponchoon,mutta kukaan ei vastaa.Miksi sitten pidetään sivuja?Olisitko sinä niin ystävällinen että vastaisit.Mistä saisin edes jonkinlaisen ohjeen,ponchoon tuleeko lapsen päänaukko mille korkeudelle. "

Valitettavasti en nyt yhtäkkiä osaa vastata asiaan, mutta voin yritää etsiä jotain linkkiä asian tiimoilta. Ensinnäkin pitäisi tietää, minkäikäistä lasta ponchon sisällä kannetaan ja vähän muitakin mittoja. Jos joku on tehnyt tai nähnyt tällaisen kantoponchon, niin antakaapa vinkkiä! Jollain kantoliinasivuilla saattaisi olla asiasta tietoa, meillä kun ei nämä vauva-asiat ole enää niin ajankohtaisia.

EDIT; Babyidean sivuilla on erilaisia äitiysvaatteita ja ainakin yksi takkimalli, mutta en tiedä, etsitkö tällaisia: Babyidea.

 

Mut nyt meen leipomaan sämpylöitä, ennen kuin se taikina tulvii kulhon reunojen yli.

Hyvää viikonloppua - TAAS!!