Kaino Hiiri on nähnyt päivänvalon täällä, Krista on näköjään saanut hyvän maskottivaihteen päälle.

Koko maskottilista löytyy: 94158.jpg

 

Minä ryhdyn kohta latailemaan kuvia. Niitä odotellessa visainen kysymys:  Montako sukkaa tarvitaan yhteen sukkapariin? (vihje: *huoks*)

No nyt on kuviakin.

Kolme on tähän mennessä tehtynä, mutta vielä ei ole yhtään paria valmiina. Mua häiritsee sinänsä kivoissa raitalangoissa just tuo kantalappu. Jos tekee sen perinteisen, niin kantalapusta tulee ruma, kun raidat tietysti levenee edestakaisin ja vain puolta sukkaa neulottaessa. Haluaisin nyt keksiä eli löytää hyvän raitasukkakantapään. ideana tiimalasi on hyvä, mutta siitä tuli a) ruma ja reikäinen b) liian matala.

Joo, harjoittelua lisää vaan, mutta mahtaako 100g tota puuvillalankaa riittääkään, että saisin 3-veen sukkaparin tehtyä. En osaa nimittäin arvioida tuota kokoa yhtään. Kolmaskin (vasemmanpuolimmainen) on oikeastaan vähän liian pieni. Ei kai pitäis enää tehdäkään ohjeen mukaan, vaan omasta päästä ja mitatakin vähäsen. Pst, tämä on ihan kaupan (OnLine) lankaa, ei itsevärjättyä.

106442.jpg

Tosirakastajan huivia kuvailin eilen, mutta just se nätti sininen väri ei suostu millään siirtymään livestä kameraan. Jos saan jonkunnnäköisen kuvankutaleen aikaiseksi, niin näytän sit. Muuten jää vain merkintä valmistuneesta huivi/shaalista.

 

Ja sitten vähän värjäilin taas eilen illalla lisää, vähän eriväristä. Värjäily on kivaa, mutta hmmmm, jos tekee homman just väärinpäin, niin se keriminen & vyyhtiminen & keriminen uudestaan on aikas sanonkominkälaista hommaa. Mutta sainpas sennäköistä lankaa kuin halusinkin. Hähä. Nyt vaan pitäis keksiä, mitä siitä uudemmasta langasta isona tulee. Värjäsin sen verran enemmän, että saa jotain muuta kuin sukkia, mut mitähän.

Päärynäjätskiraitasukkia on jo tilauksessa piiiiiiitkä lista, mut tota vihreetä pitäis hommata sit lisää.. Kristalle vastauksena, että ihan ruokakaupan vihreetä elintarvikeväriä se on.

Vielä sokerina pohjalla kuva valmiista päärynäraitajätskisukista..

Pyysin kuopusta vähän poseeraamaan ja noin minuutin päästä neiti sanoi, että äiti mää en enää jaksa. Kuvasin sitten salaa, kun neito "ei enää jaksanut".106443.jpg

Taas kerran kuva ei kunnolla sitä näytä, mutta langassa on tuommoiset yllättävän tasamittaiset raidat ja lisäksi väleissä on hennompaakin hentoa vaaleanvaaleanvihreätä. Jeah. Ollakseen eka omavärjäämä lanka, ei hassumpi. Kantapääkin on melkein ok.