Jeih! Sain kuin sainkin pyöriötakin vartalo-osuuden valmiiksi, siis juuri sen varsinaisen pyöriön! Onneksi neulojakaverit viihtyivät Kirjallisuuspäivien tiimellyksessä neulomassa niin pitkään, että sain lopultakin pääteltyä joka ikisen reunasilmukan. Kolme vaivaista kerrosta - en oikeasti olisi uskonut, että siinä voi mennä niin pitkään!

2622242280_0f084c07eb.jpg

Pyörylä on suuren suuri, eikä sitä meinaa saada missään kuvattuakaan kunnolla. Mutta kun sitä mallailin ylleni, koko näytti varsin lupaavalta, ehkä siis sittenkin saan pitää takin itselläni. Niin niin, kunhan nyt neulon ensin ne himpuraisen hihat siihen. 

Ei tämä ihan ehdi fufokuun aikana valmiiksi, mutta onneksi fufoilussa(kin) voidaan siirtyä suoraan jatkoille. Pitäkää nyt peukkuja mun hihaprojektilleni. Kumma, kun ihminen voi potea suhteellisen vakavaa pyöriöneuloosia (kuten Isognu niin viisaasti diagnosoi tuolla aiemmin), mutta hihojen pyörönä neulominen tuntuu silti aina yhtä työläältä. Olisko kellään pikkiriikkisen hihaneuloosia lainattavaksi?! Voin myöskin vaihtaa pätkän hihaneuloosia esimerkiksi raglanoosiin tai pyöriöneuloosiin, startitistakin löytyy vaihdettavaksi ihan mukavasti :).

No eikun keikun, kyllä tämä tästä. Kunhan en nyt heti huomenna sortuisi aloittamaan mitään liian kiinnostavaa :). Kummallisesti nuo ajatukset alkavat aina karkailla uusiin ulottuvuuksiin tässä vaiheessa. Kuria tarvitaan, siis.

2621420227_c75d8f2509_m.jpg

 

Katsokaas muuten, miten reippaan ja raikkaan topin (klik) Niina on virkannut tällä (klik) ohjeellani! Ihana!