Tää onkin hyvä sadonkorjuuvuosi. On nimittäin monenlaista hilloa ja marjapussia pakastimessa ja nyt vielä sukkasatokin näyttää karttuvan mukavasti!

 

 

 

 

Sukkasato osuu siis taas kerran vallan hyvään saumaan.
En ole paljonkaan neulonut sukkia tämän vuoden aikana, joten kaipa niille sitten on tarvetta ja kysyntää syntynyt. Tai olisko onnistunut sukansiemenien kylvö  erityisen hyvin jo alkuvuodesta (lue: sukkalankoja hankittu sopivasti jemmaan...) ?
 
 
Pojista vanhempi on jo pitkään toivonut pehmeitä sukkia. Saisivat kuulemma olla semmoiset saunan jälkeen käytettävät oikein pehmot sukat, joissa mahdollisimman lyhyt varsi. No saamansa piti :).
Lankana Novita joku Santorini tyyppiä muovi. Tämä lanka ei kyllä kuulu niihin ihkuihin sukkalankoihin! Missähän lie mielenhäirössä tuokin tuli tilattua, jonkun muun lankatilauksen kylkiäisenä kai kun halavalla sai.
Ei ollut erityisen kivaa neuloa, joten ajattelin tikutella koko langan saman tien pois. Siksi näitä on nyt kaksi paria, eiköhän toinenkin pari jollekin kelpaa... Hups, meni jo :).
 
2 x Perussukat /nilkkurit
Lanka: Novita Santorini (?)
Isommat 55 g, pienemmät 45 g
Puikot: 3 mm
 
 
 
Junasukat / Tuulan sukat
Ohje + sukkien tarina: Taito
Lanka: Mokkasukka 27 g
Puikot: 2,5 mm
 
Makkaravartisia pieniä sukkia neuloessa oli jälkeläisillä hauskaa. "Hei, mitä ryppyjä nää oikein on?"
Nopea malli tehdä ja jos nämä tosiaan on niin hyvät käytössä kuin kerrotaan, niin näitähän pitää tehdä enemmänkin. Pienelle serkulle vois lähettää yhdet testattavaksi.
 
 
 
Nyt on 4 paria sukkia valmiina Sukkasadon Heinäladossa ja kahdet uudet puikoilla. Aurinkoa syksyiseen loppuviikkoon!!!