Kaikenlaista pientä tilpehööriä olen neulonut, mutta ensiksi esitellään ja merkitään muistiin Thuja-sukat.

Sukat aloitin jo maaliskuun alussa. Aviomies meni ja ehdotti sukkia sukulaismiehelle lahjaksi. Hämmästyin (ja olin jopa imarreltu) moisesta ehdotuksesta sen verran paljon, että pakkohan sukat oli laittaa puikoille, vaikkei sukkien neulominen sillä hetkellä niin kauheasti innostanutkaan.

Onneksi valitsin - kaukaa viisaasti - sukkamalliksi Thujat. Sukkaprojekti meinasi nimittäin jäädä kaiken muun puuhastelun jalkoihin (hehe) ja vasta tällä viikolla hoksasin yhtäkkiä, että ne pitäisi nyt lopulta neuloa valmiiksikin. Malli on nopea ja antaa sentään vähän mielenkiintoa tämmöisten isohkojen saapassukkien neulomiseen.

Nyt voisi kyllä merkitä muistiin, että eipä ole kauhean innostavaa neuloa sukkia 4 millin kepakoilla, vaikka se tavallaan nopeaa onkin. Halkojen lisäksi neulontaintoa häiritsi jo kutoessa nukkaantuva lanka. Jälki ei siis ollut ihan priimaa. Kelpuutin sukat kuitenkin, kun kyseessä oli oikeastaan semmoinen pieni henk.kohtainen lahjanlisuke varsinaisen lahjan ohessa.

Thuja-sukat Knittystä, lankana Novita Isoveli 160 g, puikot 3,5 ja 4 mm.

Koko n. 45 Novitan sukkataulukosta luntattuna.

 

Niistä pienistä tilpehööreistä sitten ensi kerralla, kunhan (jos?) löydän ne kuvia varten. Meidän talossa nimittäin melkein kaikki neulottu tavara, mallitilkut mukaan lukien  päätyy ennen pitkää pehmojen ja nukkejen leikkeihin. Ehkä mun pitäiskin välillä taas neuloa nukeille vaatteita ja pehmoille peittoja. 

MUtta vielä on muutama keskeneräinen tästäkin kasasta työstettävänä :).

Nelonen, vitonen ja kutonen on valmiita. Seiskan ja kasin kohtalo on vaakalaudalla. Luultavasti seuraavaksi valmistuu nro 2 ja sitten vois pitää peukkuja ykköselle ja ysille Hymy. Tai kuvanoton jälkeen ilmestyneelle kympille ja sen kavereille Silmänisku.

 * * *

 

Kaiken kukkuraksi meille on taas myönnetty plakaatejakin. Suuret kiitokset sekä Tuijalle että Paulalle!! On oikeasti ihan mahtavaa saada näitä tunnustuksia, ja siksipä juuri nolottaa, kun niitä en oikein saa aikaiseksi linkittää ja jakaa eteenpäin. JOsko huomenna olis aikaa rauhassa istahtaa.... vaikka mitään en uskalla luvata.

 

Neulomisiin taas!