Meidän kullanmuru kuopus täyttää huomenna 4 vuotta ja viitisen minuuttia sitten sain lahjan valmiiksi. Eihän kantsi jättää semmoista viimetinkaan.

Oli muuten yllättävän vaikea tehdä sopivankokoista vaatetta sovittamatta. Tai ihan alkuvaiheessa kyllä sovitin, mutta kun sitten päätin yrittää saada puseron valmiiksi syntymäpäivään mennessä, jätin loppuvaiheen sovittamiset väliin, ettei menisi hyvä yllätys pilalle.

Voi olla, että sovittamisen jälkeen puseroa pitääkin vähän muokata, sen näkee sitten huomenna.

Tein siis puseron Lidlin auringonkeltaisenkirjavasta Colorado-langasta. Lankaa kului lähes koko paketti, eli 290g noin 100-senttisen lapsen pitkähihaiseen neulepuseroon. Malli on muokattu Ullan ylösalasraglanista niin, että eteen tuli vielä pieni halkio/nappilista. Aloitus on siis tehty tasona ja kappaleet liitettiin halkion jälkeen pyöröksi.

497555.jpg

Taas kerran oli tosi mukava tapa neuloa ylhäältä alaspäin, eikä langan vähenemistäkään tarvinnut ihan neuroottisesti pelätä. Jos lanka tosissaan olisi loppunut, niin olisin sitten tehnyt helmaan ja hihansuihin jotain raitoja sopivalla langalla.

Laitan huomenna paremman kuvan puserosta, sillä iltapäivän salaotokset tuossa pöydällä oli aika epäonnistuneita ja puserossa vielä tietysti roikkui kaiken maailman langanpätkiä ja puikkoja siellä sun täällä.

 

Tästä tulee nyt pitkästä, piitkästä aikaa merkintä tilastoihin: - 290 g.

PS. Tässä on aika paljon keltaista, joten : 329077.jpg