Kuopuksen kesämekkosen kaarrokemalli oli niin koukuttava, että juutuin pyörittelemään sitä vähän pitempäänkin. Kolttujen koko vain vaihtui välillä, ensin pienempään ja sitten vielä pienempään. Nyt on nukeillakin taas uusia kolttuja.

 

Parasta tietty, että näihin menee kuhunkin noin kerällinen lankaa ja käyttää voi mitä tahansa lankalaatikosta löytyviä omituisia yhdistelmiä. Mitä kummempi yhdistelmä ja omituisempi jämälankaviritelmä, sitä herkullisempi kolttu - ainakin pikkuäidin mielestä :). 

 

 

Mallina Rainbow Dress (klik) minikoossa. Beipparin mekko on aloitettu 48 silmukalla. Tein kaarrokkeen tasona, jotta sain mekkoihin paremmin pukemisvaraa. Nappi niskaan vaan, niin hyvin pysyy.

Barbimekot on aloitettu 24 silmukalla. Tässä ei montaa levennystä tarvita, kun jo pääsee helmaa kutomaan.

Näihin nukenmekkoihin tuhosin ainakin Kolibria, Juliaa, Luxus Cottonia ja (Lidlin) Las Vegasta ja nyt on puikoilla Havaijia. Miten ihmeessä semmoinenkin lanka on keksitty - ja miten kummassa sitä meillekin on pesiytynyt 4 kerää?! Kummalliset ovat lankahamsterin hankinnat, sanon minä.

Paraskin malli alkaa jossain vaiheessa tökkiä, joten seuraavaks vois taas keksiä jotain ihan muuta. Kaikenlaisia pikkutöitä on kyllä tuossa pyörinyt, mutta isompaa ei sovi aloittaa ennen kuin edes YKSI UFO on valmiina. Josko viikonloppuna pääsisi päättelemään..

 

 

Fufoilupalkintokin ehätti lopulta postiin, vaan enpäs kerro enempää, ettei saajan yllätys mene pilalle. Perästä kuuluu.

 

Ja sitten vaan kesäistä viikonloppua viettämään. Puikottelemisiin!

-----------

 

Bloglovin' nyt myös 10 puikolla.