Virkkauskärpänen puraisi ja mikä parasta, myös jämälankaosastoon.

Yksi virkkaus on vielä kenties matkalla, joten siitä en kerro enempää, toinen ryhtyi mulle kesävarakassiksi ja kolmannen omi kuopus itselleen tulevia kesälomamatkoja silmällä pitäen. Pitäähän itseään arvostavalla nelivuotiaalla neidolla olla jokunenkin kesälaukku tärkeitä tarpeita varten.

678819.jpg

Nappi vielä lisätään, kunhan saadaan päätettyä, mikä olis kiva.

678820.jpg

Jämälankakassin ohje on kesän Novitasta. Tämä kelpaa kuulemma pallokassiksikin.

 

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Entäs, jos ei ollenkaan suunnittele? Siinä voi joko huristella metsikköön (kuten sumeilematta aloitettujen käsiöiden kanssa toisinaan tapahtuu) tai sitten voi yllättäen saada koko homman tehtyä enempiä murehtimatta. Eipä nimittäin vielä aamulla tiedetty, että kaikki meidän matot olisi tänään pestynä ja suurin osa jo kuivuneenakin.

"Kaikki muut" olivat kuulemma ruokakaupassa (tai töissä tai autojonoissa tai mökillä ?), matonpesupaikka oli nimittäin lähes autio ja meidän talkoot oli sen verran tehokkaat, että 2½ tunnissa saatiin todellakin pestyä kahta kynnysmattoa lukuun ottamatta kaikki talon matot. Ne kaksi mattoa voi pestä kotonkin, kun unohtuivat matkasta.

Joku (minä itsekin välillä) voisi nyt jo luulla meidän kesälomaa varsinaiseksi työleiriksi, mutta kaikkien remonttipuuhien lomassa on sentään harva se päivä vietetty piknikkiä ja uimassakin on käyty.

Nyt voi kyllä hyvillä mielin ryhtyä juhannuksen viettoon ja ties vaikka lähiaikoina jonkun pienen matkankin tehdä.

678824.jpg

 

Oikein hyvää ja turvallista juhannusta kaikille blogitutuille ja -vieraille!!

 

Ventta holl, kuvat tulee vähän jälkijunassa. - No nyt Eedit löysi ne kuvat.