Kävin kyllä viime viikolla täydentämässä lankavarantojani uusilla värisävyillä, mutta tarkoitus on edelleen käydä ahkerasti vanhempienkin varastolankojen kimppuun. Ilman viimeviikkoista häikäilemätöntä retkahdusta voisi vaikka jatkaa hamstereissa, nyt ei puhettakaan. Onhan se hyvä, että varastossa on lankaa, mutta kun sesongit ja muotivärit vaihtuu niin usein, tulee uusia houkutuksia ennen kuin ehtii vanhojakaan toteuttaa.

Havaitsin tässä päivänä muutamana, että kun ei ole ollut aikaa pyöriä koneella, en ole aloittanut mitään hyvää nettineuletta (Daisy on niin pörröistä, että tukkii paitsi nielun, myös näppiksen). Kun ei ole sopivaa nettineuletta, niin ei viitsi myöskään notkua netissä. Sitten kun ei notku netissä, ei neuleetkaan edisty.  Tämmöisen ketjureaktion sitä sitten ihminen itselleen kehittää :)! No on tässä toki muutenkin riittänyt puuhaa ja kiireitä :).

Joka tapauksessa havaittuani hyvän nettineuleen puuttumisen kaivoin kasan viimekeväisiä Samoksia esille ja päätin katsoa, mihin ne riittää. Lankaa on juuri harmittavasti 4 kerää yksiväristä (eri eriä osittain) ja toiset 4 Lollipoppia. Ajattelin tehdä puseron kaarrokkeella, jotta saan langat käytettyä mahdollisimman vähiin. Soveltamista siis luvassa taas vaihteeksi. Puikot on nyt 4½ ja jälki on minusta sopivan napakkaa, sillä viimeksi käytin vitosen puikkoja ja vähän turhan löperöä siitä tuli.

Aivotyötä vaativa Daisy meinaa vallan nujertaa mun inspiraation, mutta en ole vielä antanut periksi. Tässä näitä turkooseja nyt on ruudun täydeltä..

432247.jpg

 

SK:ssa oli muuten tosi tutunnäköiset tyynyt ja peitto isoäidinneliöistä :).

419650.jpg

Lyhyen tähtäimen suunnitelma olis nyt seuraava:

  • Daisysta tekeillä oleva ufo valmiiksi
  • Samoksesta pusero ekaluokkalaiselle valmiiksi
  • Mulle Teddystä joku

Sit varsinaisten kevätneuleiden kimppuun! Bambua, Tennesseetä, Suvia...

Ekstratavoitteena on tehdä jokaiselle perheenjäsenelle joku vähän isompi neule kevään aikana, alkaen nyt tuosta ekaluokkalaisen puserosta.