Näillä tossukoilla saan merkinnän tämän viikon Sukkasatoon ja Heinälatoon.
Tossukat on aloitettu jo parikin viikkoa sitten, mutta jotenkin teko lopahti ties minkä pitsisukkien taakse.
Tänään valmistui parikin muuta neuletta ja kun yhtäkkiä muistin nämä tossukat, tulikin oikein kunnon endiitis tälle päivälle :).
 
Parasta näissä tossuissa on mahdollisuus kuluttaa kivalla tavalla aimo pino (jämä)lankoja. Tässä on nyt yhdistetty kaksi eri Viherveikkaa ja jossain kummassa väriliemessä uitettu Nallecolori. Reunukseen virkkasin luonnonvalkoista Isoveikkaa ja nappipurkista löytyi kotiuskottavat valkoiset napit vielä somisteeksi.
 
 
Kyllä, tossukoista tuli oikein kivat! Lämpimät ovat ja hauskasti ballerinamaisetkin. Meikäläisille laatikkokantaisille ohje on kuitenkin hiukan matala, mutta niin monet muutkin ohjeet on! Tyttären jalassa tossut juuri pysyvät, mutta seuraaviin tossuihin kannattaa mun muistaa kyllä lisätä kantalapun korkeutta. Mikä muistiin merkitään.
 
 
 
Annikaisen Tossukat (ohje)
Lankoina: 7V kaksi eri vihreää, Nalle colori, jossa joku kumma kotivärjäysviritys, reunoissa luonnonvalk. Isoveli yht. 105 g
Puikot: 5 mm, koukku 3,5 mm
 
Sopivan tyttömäisen rokahtavat tossukat kotona tassutteluun, vai mitä :).
 
 
Ehdittiin kuvata vain nämä tossut ennen kuin päivänvalo hävisi. Lisää kuvia muista valmistuneista tekeleistä tuonnempana.
 
Hauskaa syyslomaviikkoa tai muuten vaan syysviikkoa!