Edit;  kävin justiinsa postilaatikolla ja löysin sieltä samanlaisen paketin kuin KristiinaS. Kuva löytyy täältä kun mä en ehdi enää kuvaamaan.

Kiitos Tuitu, on ihanaa saada postia ja tosi kivaa voittaa arvonnassa! (just viimeks harmittelin, kun meidän lankakaupassa on tuota ihanaa sukka-Regiaa vain joulunpunaisena, nyt sain kauniin keväisenä!)

                                       * * * *

Laitoin tämänhetkisen Fufoilijoiden osallistujalistan tuonne Sivuun, kohtaan  "Ufot ulos kaapista". Meitä onkin jo aika monta ja mukaan mahtuu lisääkin. Ilmoittautukaa mieluiten suoraan tuonne FUFO-blogiin, Kristan on sieltä helpompi bongata halukkaat - toki minäkin voin edelleen laittaa viestiä eteenpäin.

 70969.jpg   Nyt saakin jo laittaa Fufoblogiin omia juttuja ja kuvia, on sitten jotain tavoitteitakin mietittynä! Moni on jo kerännytkin komeron kätköt, listannut tekeleitä ja ehkäpä jotain suunnitelmiakin niistä alkaa kehittyä. 

Olen myös itse listannut omia ufojani; neuleita on melkein 20, virkkauksia muutama ja ristipistojakin 4-5. Yksi ristipistoista tosin jää heti kättelyssä tämän fufoilun ulkopuolelle. Harmittavasti olen aloittanut ison työn ja vaatisi ihan oman projektinsa tutkia jo aloitetut langat ja kuviot uudelleen.

Olen myös katsonut, löytyykö tarvittavia lankoja ja jopa pari kateissa ollutta ohjettakin on löytynyt. Muutamista töistä joutuu kyllä melkeinpä arpomaan, miten ne saisi tehtyä valmiiksi, kun langat on viety, ohje kateissa (jos nyt semmoista on alun perinkään ollut) ja muutenkin tarve muutamille tekeleille on vähintäänkin kyseenalainen. Onneksi sentään muutama työ voi tulla valmiiksi aika pienelläkin vaivalla, ehkä pitääkin aloittaa niistä, ettei homma tunnu ihan niin toivottomalta.

Purkamisen kynnys on mulla jostain syystä ihan älyttömän korkea, ehkäpä siinä suhteessa olisikin kehittämisen varaa. Toisaalta perustelen sen purkamattomuuden sillä, että kun  työssä on selvästikin tullut joku ongelma, se johtuu yleensä jonkin sortin mittavirheestä. Miten sitten voin korjata virheen, jos vain puran työn. Viimeisinkin, se Palmapusero odottaa sitä, että vaihdan pienemmät puikot ja sehän on helpompi tehdä, kun edelliset puikot on työssä kiinni. Milläs minä muuten voin muistaa, mitkä puikot oli ne liian suuret ja mihin suuntaan silmukkamääriä pitäisi viilata. Seli. Mutta tottakin.

Yritetäänpäs sitten kovasti kannustaa toisiamme matkan varrella ja ideoitakin saa ja jopa kannattaa kysellä, jos oma mielikuvitus alkaa käydä vähiin. Joskus toinen keksii idean, kun oma pää on jäässä.

Pitäkää muuten varmuuden vuoksi itse listaa valmistuneista, vaikkapa jossain blogin sivukammarissa.  Kesän aikana ei välttämättä tule ihan aina tsekattua kaikkia, joten elokuussa meidän on sitten helpompi koota lopputulokset.

Ja muistakaa, ei tehdä tästä pakkoa, vaan säilytetään neulomisen ilo ja hauskuus. Jos homma alkaa maistua puulta, pidetään luovia (jätski)taukoja! Ja muistetaan sitten välitavoitteidenkin kohdalla vähän palkita itseämme, eikös?

Yksi hyvä yhteinen tavoite voisi tietysti olla, että uusia ufoja vältetään tänä aikana ihan tosissaan?!

No tästä tuli nyt taas tällainen fufopäivitys, palataan sitten toiste muihin neuleisiin.

Mulla on nyt niskat ihan jumendaalissa, noi ohuet puuvillalangat ei taida oikein sopia meikäläisen ruumiinrakenteelle. Mutta yritän nyt vielä saada nää uusimmat pois alta ennen suurta FUFOtempauksen alkua.

Ihanaa kyllä, kun ulkonakin voi neuloa ja ihka oikeassa auringonpaisteessa. Jos vaikka keittäis kahvit ja menis muksujen kanssa ulos välipalajätskille, menkääs muutkin!!