Taas kävin roskaposteja siivoamassa. Vuodatuksen systeemit....hmmmm.
 
Tikusta nyt samalla asiaakin:
 
* Kaisan blogista juuri äsken luin, että KIP-päivä on tänä vuonna 14.6. Silloin siis kokoonnutaan toreille ja turuille julkisesti neulomaan. Virkatakin saa! Ajankohta on ainakin mulle parempi kuin parina aiempana vuonna, jolloin se on osunut muiden suurien kesätapahtumien kanssa päällekkäin. Nyt voisi tosiaankin keksiä jotain oikein kivaa!
 
 
 
* Eeva Haaviston kuviokudinmallikirja näkyy olevan symppistarjouksena JUju-kerhossa! Mikäs se semmoinen symppissysteemi mahtaa olla?
En tod. aio liittyä mihinkähän kirjakerhoon yhden kirjan takia, mutta uteliaisuus vaivaa kauheesti.
Tietty, jos joku symppis olis niin tuplasymppis, että voisi mullekin tilata tuon kirjan, niin se olis tietysti aivan mahtavaa ja suurensuuren korvauksen arvoinen palvelus :).
 
 
 
* Oon ihan hilkulla saada jotain välillä valmiiksikin, kun nyt vaan ei jotkut jämälangat mogomat loppuis kesken kaiken!!
Niistä lisää huomenissa, kunhan ollaan käyty kuopuksen kanssa käsityökerhoilemassa taas jotain kivaa paperimassasta. Ties vaikka ehdittäis silkkiäkin maalaamaan..
 
1438230.jpg
Tässä korissa on muuten Novitan Ibizaa sekä Cottonellaa. Cottonella on tosiaankin nostalgialankaa, kun mullakin oli punainen Cottonellasta virkattu kesätoppi joskus 80-luvulla. Hamassa - ja hurjassa  nuoruudessani :).