1622262.jpg    1622264.jpg

Vaikean ja vaivalloisen mietintäprosessin päätteeksi sain vihdoin (luultavasti) tehtyä päätökseni. Valitsin olympikisaneuleekseni neuletakin. Teen sen varmaankin jokseenkin omasta päästäni, vanhojen villatakkien mittojen mukaan. Jotain palmikkoa ajattelin väkertää mukaan mielenkiinnon lisäämiseksi. Saapi nähdä sitten..

Luultavasti teen villurin Isoveljestä, jota on ainakin riittävästi jemmingissä.
Tai ehkäpä teen neuletakin Spektri Plussasta. Entten tentten.. Spektriä on olemassa villatakin verran, mutta vitivalkoisena. Siitä tulisi kiva kesätakki, mutta nythän alkaa jo olla melkoisen syksyistä, joten taidan sittenkin päätyä kunnon villatakkiin, siis Isoveljeen. Famukin kannatti jälkimmäistä vaihtoehtoa, kun vähän asiaa ääneen pohdiskelin :).

Avajaisia katsoimme äskettäin synttärikylässä. Muutoin on ainakin kaksi aktiivineuletta tällä hetkellä kesken, joten kisaneuleen aloittaminen saattaa vielä vähän venähtää. Vaan eiväthän kaikki urheilijat oikeissakaan olympialaisissa aloita kisasuoritustaan het ekana päivänä, vai mitä :).

Mielessä on kyllä pyörinyt monenlaista sukkamaratoonista pitsihuivimoniotteluun, mutta tuo neuletakki sittenkin tuntuu omimmalta lajilta.
Tuskinpa kukaan yllättyy siitä, että olympianeuleeni tulee syntymään ylösalasraglanina.

Ravelryssä näytti olevan pitkä lista erilaisia olymppiajoukkueita, mutta niihin en ole reissuilta ehtinyt yhtään perehtyä. Mihinkähän joukkueeseen tai alalajiin tuo villatakki mahtaa kuulua??
*) JOukkuetoveri ehättikin jo kertomaan, että Team Finlandissa ollaan ja Sweater Sprint on lajini :). Kiitos pikaisesta avusta sanille!
 
* * *
1718303.jpg
 
 
Olen myöskin saanut monenmonta blogibriljanttia, kiitos niistä kaikille blogiystäville!
Äiti-Puffalta briljantti,
Elinalta Metsän keskeltä briljantti,
Ixulta myös briljantiini ja
Letulta kimallusta myös.
 
Myöskin blogivisakorttia on minulle tarjottu, suurenmoinen kiitos siitä Äiti-Puffalle! Olemme olleet poissa kotinurkista viime viikkoina niin paljon, että aikaa noiden blogijuttujen tarkempaan tutkimiseen ei ole ollut. Olen niistä kuitenkin oikein iloinen!! On hauskaa saada blogille jalokiviä, vaikka tämä bloggaaminen onkin nyt kesälomilla jäänyt kovasti taka-alalle. Vaan eiköhän tässä kohta taas elvytellä niin neulomista kuin blogielämääkin :).
 
 
* * *
 
Muistutanpa vielä täälläpäin asuville ja/tai liikkuville neulojakavereille: huomenna neulotaan jälleen Kahvila Vanhassa Mummulassa klo 12 - 14. Tervetuloa mukaan neulomaan!!
 
Minulla saattaa sitten olla tekeillä jo olympianeuleeni tai tämä:
 
2743701983_25d9fee5b1.jpg
 
 
 
No nyt se olympiatuli sitten syttyi. Eiköhän laiteta puikot suhisemaan :).
Tsemppiä kisoihin, Team Finland ja kaikki muutkin!
 
 
edit. Lisäilen linkkejä ja laitan langankulutustilaston ajan tasalle vielä illemmalla. Siis haamuilua tiedossa. Nyt pitää kai lähteä lenkille, sanoo väki.