Jee!
Nyt on Lapaskuun arvonta suoritettu ja tuloksetkin julkaistu.
Onnittelut voittajille ja kiitos vielä Marelolle lahjoittamastasi palkinnosta/voitosta.
 
Nyt on aika jatkaa muita puuhia ja tässäpä nyt yritän koota ajatuksiani joululahjaneulomusten ja muiden joulusuunnitelmieni suhteen.
 
* * *
Esikoinen juhli tänään syntymäpäiväänsä ja yksi pieni toivomusneulomus valmistui hänelle lahjaksi. Eipäs muistettu kuvata vielä, joten siitä sitten lähipäivinä ilmestyypi joku otos. Esikoisen syntymäpäivä muistuttaa joka vuosi: jouluaattoon on nyt tasan 3 viikkoa.
 
* * *
 
Jottei aika kävisi pitkäksi, Täällä on tosi kiva joulukalenteri ja siihen ehtii vielä hyvinkin  mukaan. Tälläänpä itselleni napinkin tuonne sivupalkkiin, niin löydän kalenterin helposti :).
 
2116931.jpg
 
Puoli päivää tässä nyt meneekin kalentereiden parissa. Lapsillakin on ties montako kalenterinluukkua avattavana ja nyt vielä lisänä mamman askartelukalenteri. Enkä yhtään osaa veikata, mitä tuosta tulee, mutta sehän tässä juuri hauskaa onkin. Mietin vaan, että sopiskohan valkoisen seuraksi pinkki pohjaväriksi....
 
Niin ja vink-vink. Teijalla oli kivat joulukalenterit myös viime ja edellisvuonna, niitä kannattaa myös kurkkia, jos kaipaa ideoita pienii jouluaiheisiin lahjavinkkeihin tai joulukoristeisiin!
* * *
 
KIITOS vielä kaikille ihanista tunikakommenteista!
Jospa muuten tietäisitte, miten erilainen tunikasta tuli kuin se mun alkuperäinen visioni oli. Suunnittelin kirjoneuletta, levenevää helmaa, ties vaikka mitä. Mutta yksinkertainen on tyylikästä (ja nopeaa) ja kyllähän raidat ja kimallus nyt jo riittävät tuon tunikan eväiksi.
Jäipähän ideoita ensi kerraksi :).
 
Nyt meen keksimään ideoita seuraaviin hommeleihin :). Moi!