Alun perin ajattelin vielä virkata tämän mekon hihansuihin ja kaula-aukkoon jotain. Toisaalta, kun olin vähän venytellyt tuota kaulaosastoa pingotuksen jäljiltä, se näyttikin jo aika hyvältä. (Kuvassa se vielä törröttää vähän rumasti.)

77086.jpg

Koska sattuneista syistä tähän aikaan vuorokaudesta vaatetta ei voi enää sovittaa omistajalleen, täytyy huomenna katsella, virkataanko vai jätetäänkö tuolleen. Kiitos JaanaM:lle joka tapauksessa vertaistuesta ja railakkaan verisestä taistosta, joka ainakin mut innosti lopettamaan tämän hiukan hankalaksi heittäytyneen neuleen. Lähinnä tuo yläosan mittailu ja neljän pienen olkainpätkän osuttaminen niin, että pysyisivät käytössä paikoillaan ja olisivat sopivat jne... meinasi viedä mehut.

Ohje oli siis oikeastaan omasta päästä ja samalla monesta ohjeesta vaikutteita saanut. Yksikin selaamani ohje alkoi näin: Aloita hameen helmasta. Luo 320(340)380(400)440 s sukkapuikoille nro 2,5 ja neulo 6 krs..............

En sitten kokeillut...:), vaikka olis voinut olla ihan mielenkiintoista.

Kuka muuten tunnistaa, mistä lainasin mekon helman reunusviritelmän? Keltaisena ja huhtikuussa aloitettuna tämä menee tietysti Spectrumin nimiin.

 

Huomenna meillä vietetään jälleen synttärikekkereitä, mutta jossain välissä yritän muistaa palata kertomaan, millaiseksi mekko lopulta päätyi vai kelpasiko ihan semmoisenaan. Ainakin sille taitaa olla hetimiten käyttöä, niin oli tänäänkin jo kesäistä.

Fuforintamalta sen verran, että edistyin virkkauksessa jonkin verran ja nyt onkin vasen etusormi ihan puuduksissa. Lanka uhkaa loppua, mutta teen nyt homman loppuun, riitti lanka tai vaikka ei.