Tein tämän boleron jo kerran ennenkin, mutta ihanan pikkuneitomainen pinkkilanka (Sirdar Snuggly)  houkutteli uusintaan. Tein boleron uudelleen osittain siksikin, että piti johonkin testata tuota raglanien tekoa vähän siistimmin. Yhdistin tässä siis kaikki kappaleet raglanien alkaessa. Tuli paljon nätimpi kuin erillisistä kappaleista tehty ensiversio. Ja mikä parasta, ilman  muita kuin niiden kainalon alla olevien 10 s yhdistelyjä. Tässä kuvakin on takaapäin, että näkyy nuo raglanit:

80739.jpg

Asukokonaisuus muuten vähän arkinen ja hmmmm.... hiekkainenkin.

Lankaa meni älyttömän vähän. Hihojen alkua varten jouduin aloittamaan toisen kerän, mutta luultavasti  50g kerä olisi riittänyt koko jakkuun, koko 98/104 cm. Eli tää oli nyt tämmöinen Junior One Skein Wonder-versio..

+ Ihanaa, sain vihdoinkin ihan valmiiksi isomman neidin Cottonellatopin. Sehän eteni kainaloihin asti melkein päivässä, mutta yläosan olkaimien kohdalla vauhti hyytyi ja kaikki muu alkoi kiinnostaa enemmän, tuli saunasukkaa, pikkusiskon mekkoa, boleroa, ufoa.....jne.. Mutta ei enää, se on nyt valmis!

+ Toinen ihana juttu; olin jo ihan epätoivoinen äidille "lupaamani" huivin suhteen. Tänään otin sitten viimeisimmän yritelmän mukaan ja kävin näyttämässä äitimuorille sitä. Ei lanka eikä oikein mallikaan tuntunut hyvältä itsestäni. Vaan  äitipä nyökytteli myöntyvästi ja hyväksyi lanka- sekä mallivalinnan. Vain se helpoin osuus on nyt enää jäljellä, se neulominen. (tai no eipä nuolaista ihan vielä...)

++ Mutta parasta kaikesta; aloitin aamulla ihan uuden kivan neuleen, aurinko paistaa, enkä ajattele ainakaan kahteen, tai no vaikka kolmeen päivään mitään ufoja, en ainakaan ota niistä mitään paineita. Jesh.