1208791.jpg

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Olen saanut tällaisen häkellyttävän kauniin hyvän mielen kukkakimpun. Suurkiitos!!
 
 
Kiitos Kaisa, Iso gnu, VillanneNelmi ja  Pirkkis!! Jokainen kukkakimppu ilahdutti suurenmoisesti.
Kyllä, tämä blogiverkosto on tärkeä ilon ja inspiraation lähde - noin niin kuin lyhyesti määriteltynä! Minulla ainakin on monia blogeja, joissa vieraileminen todella pelastaa päivän tai lontooksi sanottuna "make my day".  On tietysti ihan hirmuisen imartelevaa ja mieltä lämmittävää saada tällainen tunnustus!
On myös ihan hurjan vaikeaa valita joukosta vain 10, kuten ohjeessa sanotaan.
 
Haluaisin oikeasti antaa tämän kukkasellisen tunnustuksen niin monelle, jotka ovat blogivuosien aikana ilahduttaneet omilla postauksillaan, sekä vierailuillaan ja kommenteillaan täällä omassa blogissanikin. Tilanteen mukaan omat vierailuni ainakin jonkin verran vaihtelevat. Meneillä olevan tempaukset, omat tekeillä olevat työt ja milloin mitkäkin seikat vaikuttavat siihen, mitkä blogit milloinkin ovat pinnalla.
 
Koska tämä tuntuu tärkeältä jakaa eteenpäin, valitsen kuitenkin 10 omaa kestosuosikkiani, jotka ensimmäisiksi tulivat mieleeni. Blogeja, jotka aikojen kuluessa ovat osoittautuneet eri tavoin erityisen paljon hyvää mieltä tuottaviksi. Tiedänkin jo nyt, että monta muuta jää pyörimään mieleen. Tuollekin olisin voinut antaa ja tuolle ja tuolle.....
 
Näissä blogeissa on muutamia sellaisia, joita taidan käydä lähes aina kurkistamassa, kunhan vain koneelle eksyn, vakkei aina tulisi kommentoituakaan. Monet ovat jo pitkään olleet tuttuja, joku kuitenkin tuoreempanakin on tullut mukavaksi kyläilypaikaksi.
 
Tämän päivän You make my Day -kukkakimpun ojennan siis seuraaville hyvän mielen blogisteille:
 
SeijaP Heimolasta
Kaisa Kerällä
Päivi Tilkut ja kudelmat
 
1208791.jpg
 
Olkaapa hyvät. You make my Day!
 
 
 
* * *
 
Taitaa johtua viikonlopun mahtavasta kukkakimppuenergiasta, ehkä vähäsen myös aikaisemmin mainituista polvareiden vauhtiraidoista. Täällä on nimittäin tapahtunut oikein mukavaa loksahtelua.
 
Hetken mielijohteesta järjestin tänä aamuna hieman yllättävän tapaamisen lankakomerollani. Kahdet samansävyiset jemmalangat kohtasivat erään idean tiimoilta ja niillähän alkoi heti juttu luistaa. Nyt on tekeillä jotain oikein-oikein inspiroivaa. Jesss!
 
1208809.jpg
 
Lupasin kyllä ohessa tikutella polvareitakin raita kerrallaan, etteivät nyt vallan jää jalkoihin. Tai pikemminkin, että saisin polvarit pian jäämään jalkoihini. (Heh, sanaleikkikukkanenhan se siinä taas...)
 
1208798.jpg
 
Suunnilleen tämän verran tulee raitoja yhdestä seiskaveikkakerästä.
 
 
 
Viikonloppu mennä vilahti taas kauhjan nopeasti. Isompien lapsukaisten ja miehenkörilään turnausreissujen vuoksi koko perheen yhteiset viikonloput on nykyään harvinaisuudessaan tosi arvokkaita. Siksi yhdessäoloa täytyy tilaisuuden tullen hamstrata vähän varastoonkin :).
 
 
 
Hyvää ja inspiroivaa alkavaa viikkoa kaikille, neulomisiin!!