Nyt kun olen siirrellyt kuvia ja ns. ohjeita tuonne Neulenuotteihin, olen samalla siivoillut tätä blogia, poistanut joitakin linkkejä ja kuvatuksia galleriasta ja sivupalkeista. Tarkoitus olisi vähitellen siivoilla turhaa sälää pois vielä myöhemminkin.

Nappilaatikosta en kuitenkaan malta luopua. Muistan omilta neuleblogien alkututustumisajoilta,  miten mukavaa oli surffailla blogista toiseen juuri noiden nappilaatikoiden kautta. Vielä kun nappilaatikon saisi joskus ajan tasalle, eihän siinä oikeasti ole varmaan puoliakaan seuraamistani blogeista.

Tämän verran ovat sitten käsityöt edistyneet tänä viikonloppuna:

238789.jpg

Lisäksi olen miettinyt pääni puhki, puranko sittenkin alkutekijöihinsä muinaisen isoveli-puseron tekeleen. Ei siitä tunnu kalua tulevan. Harmi, kun ei sitä voi edes huovuttaa!

Eikös vaan näytä ihan viattomalta puserolta, mutta hihoja se ei taida koskaan saada (Kuva kesältä fufotempauksen tienoilta).

238798.jpg

Tuo Novitan Isoveli taitaa olla jotenkin petollista lankaa. Siinähän syntyy mielikuva nopeasti valmistuvasta neuleesta, mutta kyllä sitä ihan tosissaan saa vääntää. Tai ehkä se lanka ei vaan tykkää musta.

 

Niin se vaan viikonloppu vilisee loppuaan kohti ja mun blogilukukierros on vielä tekemättä. Onks tapahtunut jotain mielenkiintoista?