Sitten viime näkemän oon ainakin neulonut sukkia, järjestänyt viikon verran rippijuhlia, toipunut niistä toisen ja sittemmin taas neulonut vähän sukkia. Kylläpä aika rientää!
 
Raportoiminen näyttää tulevan yhä edelleen viiveellä. Ehkä siksikin, kun ei nyt mitään uutta eikä varsinkaan ihmeellistä ole tehtynä. Oonhan mä jo vuosien varrella esitellyt aika monta tiskirättiä, jokusen vauvannutun ja sukkiakin on syntynyt muutama pari.
Laitetaanpas nyt kumminkin jotain pakettiin, jotta taas joskus muistaisin, mitä oon tehnyt ja miksi ja miten. 
 
 Siis sukkia.
 
 
Ruskeat on sitä jotain Lidlin ohutta sukkalankaa kaksinkertaisena ja kärjissä vähän Sisua huvin vuoksi.
Zettl Sirmione + Sandnes Garn Sisu yht. 100 g
Puikot: 3 mm
 
 
Valko-marjapuurot ja vihreä-colorit sukat on tehty yhtenevillä systeemeillä. Varressa Cable Twist -mallineule ja  muuten sitten ihan perussukan sileää. Paitsi marjapuuroissa jatkoin sitä ribbiä jalkapöydän päälle ja innostuin värkkäämään tuommoisen syrämmenkin vielä toisen sukan päälle.
 
 
Cable Twist Socks (ravlink) by Adrian Bizilia
Langat: Novita Wool, Nalle, Nalle Colori ja joku nimetön viheriä
Puikot: 3 mm
Lankaa kului valkopunaisiin 90 g ja vihertäviin yht. 80 g.
 
 
Nyt on perheenjäsenillä sukkia ja parit vähän jemmassakin.
 
 
 
 
Kuopuksen taannoin virkattu sängynpeitto saapi lisää pituutta. Sekä tyttö että sänky ovat kasvaneet pituutta, mutta onneks virkattua peittoa voi jatkaa niin kätevästi. Sopivan värisiä jämälankojakin on taas kertynyt, tämä kun oli jämälankatyö ja hamsterihommeli kahden vuoden takaa. Enpäs nyt löytänyt kuvaa peitosta, mutta Ravelryssä se sentään on tallella. Edit; No täältä postauksesta löytyi se peitto!
 
Tulossa on edelleen sukkia, tiskirättejä, nukenmekkoja ja ehkä taas joskus vauvannuttu. Ai niin, keltavihreä afrikkalaisnuttu valmistui joku aika sitten, mutta taidan ne nututkin kuvata sitten joskus kimpassa. 
 
Nyt pitäisi myös ryhdistäytyä luvattujen hyväntekeväisyysneulomusten kanssa. Silmu & Solmu muuten kerää Sastamalassa Sytomyssyjä, joten kipiti kap sinne sitten tämän seudun sytomyssyt!
Kerrassan valtava kampanja onkin näistä sytomyssyistä syntynyt. Ihan mahtavaa!
 
Hauskaa neulomista sitten taas kaikille, morjens!