Kiitos tsemppauksista, niiden voimalla hihafobia on ihan selvästi kutistunut. Työ etenee hyvin! Ties, vaikka se ehtisi valmiiksi viikonloppuun mennessä. Sitten pääsisikin hamsteroimaan puhtaalta (tai ainakin melkein puhtaalta) pöydältä.

Paljon olisikin hamsterisuunnitelmia, monia asusteita etenkin on pyydetty ja listalle lisätty. Kun nyt kerran(kin) on ihan pakko käyttää  vain ja ainoastaan varastolankoja, niin täälläpä tullaan ehkä näkemään suorastaan ennenkuulumattomia väriyhdistelmiä ja niin mielikuvituksellisia lankasekoituksia, että oksat pois. Jahuu!! Oikein sormet syyhyää. Puikotkin purkissaan tärisee silkasta jännityksestä... Tosin yhdet tärkeät langat on just nyt hukassa, voi sentään!

 

Mutta nyt siis ensin villatakkitekele valmiiksi. Mielenkiintoiseksi ja suorastaan kutkuttavaksi projektin tekee tällä hetkellä se, että kauluksen muodosta ei vielä eilen ollut mitään ideaa. Mutta sitten armas siippani loihe lausumaan ääneen vallan mainion ehdotuksen. Saattaa olla, että totta tosiaan toteutan juuri tuon ehdotuksen.

Mutta nyt neulomaan, ettei jää taas pelkiksi puheiksi!

 

Nii-in ja joopa-joo. Edittiä taas. Mun piti tosiaankin vastata kysymykseen ao. villatakin langoista. Yhdistän Novitan Woolia ja Novitan wanhahkoa Mayaa. Villatakkilankoja katsastaessani totesin, että mahdankohan sittenkään tarvita kahta petroolinväristä villatakkia - ja riittääköhän ainakaan Wool yksinään edes kunnon villatakiksi. Päähäni pälkähti yhdistää langat ja olenpa vallan tyytyväinen tähän päähänpälkähdykseen. Vielä ainakin :).