Jeps, taas kerran fiksut ja hoksaavaiset neulojaihmiset sen tiesivät. Viime vuonna tähän aikaan oli olympikisakuume korkealla ja minä aloitin tämän blogin 3.2. 2006. Oi niitä aikoja ja niisk ja voi sentään sekä kaunis kiitos onnitteluista :).

Suuren suuret kiitokset kaikillle tosimukaville kanssaneulojille seurasta, on kerrassaan mahtavaa tämä tämmöinen neulebloggaaminen. Tästä on jotenkin tullut ihan elämäntapa ja taas on monenlaisia tempauksia menossa, niin että säpinää riittää edelleen.

 

Minä kun oon semmoinen hiljainen ja syrjäänvetäytyvä tyyppi, niin hetken jo ajattelin, että antaa mennä kemut ohi ihan matalalla profiililla. 

Sitten harkitsin nimimerkin muuttamista. Melkein joka kerta mun pitää jotain editoida tänne jotain, joten Edit-täti olis aika osuva nimimerkki, vai mitä?

Mutta sittenkin päädyin ehdottamaan seuraavaa, yllytyshullu kun olen. Famun kanssa viimeksi tavatessamme tuli nimittäin tämä merkkipäivä puheeksi ja sain silloin idean. Tavallaan idea on kyllä muhinut mielessä viime vuodesta asti, joku saattaa sen muistaakin:

Ystävänpäivä lähestyy, joten minäpä haastan  teidän, arvoisat blogini lukijat yllättämään jonkun ystävänne jollain pienellä itsetehdyllä jutulla. Se Ystävä voi toki olla joku neuloja tai bloggaajakin, mutta tällä kertaa se ystävä voisi olla myös joku omasta lähipiiristä. Työkaveri, perheenjäsen, naapuri, kumminkaima - tai jopa vieläpä joku vähän etäisempi ihminen, joka todella yllättyisi pienestä itsetehdystä lahjasta.

Pannulappu on yksi ehdotus ystäväylläriksi,  mutta toki se voi olla joku muukin. Haaste on tietysti täydellisen vapaaehtoinen, mutta laittakaapa joku kommentti, jos innostutte ystävän yllättämiseen!

 

Ja sitten kaikki herkuttelemaan lankakorin antimista! Siis hamsteroimaan :).

373446.jpg