Yliannostus wanhoja lankoja on ihan kauheaa.

Saapas sitten nähdä, kuinka mun lankahamsteriuteni lopulta käy. Taisin valita vähän huonon taktiikan viimeistelyharjoituksiin. Kaikki fiksut hamsterit on tietysti viime päivinä teroittaneet puikkojaan, hierotuttaneet hartioitaan, leiponeet kuukauden sämpylät pakkaseen valmiiksi. Ja TIETENKIN käyneet täydentämässä lankavarastojaan.

Minä sen sijaan olen harjoitellut jo kyllästymiseen asti tuota varastolankojen käyttöä.

Kaikki klassiset jämälankamokat on siis nyt liiankin hyvin tiedossa. Lanka, josta ei koskaan ole mitään ollut tullakseen - ei siitä tule nytkään. Sitä on tylsä neuloa, eikä jälki oikein ilahduta, vaikka sitä katselisi kuinka päin. Pienimmistä nyssäköistä ei saa enää edes vauvan tumppuja, lanka loppuu TIETYSTI kesken.

Näin olenkin ensi viikolla sopivasti kurkkuani myöten täynnä noita Ei-koskaan-mihinkään-sopineita lankojani ja todennäköisesti repsahdan heti ensimetreillä hirvittävissä vieroitusoireissani.

Onneksi alkuviikosta ehtii vielä täydentelemään varastojaan. Olispas kyllä mielenkiintoista tietää, minkähänlaisilla taktiikoilla kanssahamsterit mahtavatkaan lähteä liikenteeseen...

 

Yksi pipo kyllä valmistui, se on musta ja siinä on Valovillestä raita. Se on se, joka oli ufo joulusta lähtien, joten pisteet mulle sen valmistumisesta, vaikkei pipo mitenkään ihmeellinen olekaan.

Sori, ei kuvia tällä kertaa, mutta käykää katsomassa muiden tekemiä pipotuksia täällä: 351723.jpg