Vassokuu, tästä ensin suuta makeaksi Runebergin tortuilla.  Lueskellessa saapi ottaa toisenkin, jos vaan maistuu :).

Ajattelin vähän poistaa vanhoja "tarpeettomia" kuvia tuolta kuvagalleriasta. Älkää siis ihmetelkö ikivanhojen postauksien tyhjiä ruutuja, niistä on tosiaan joitakin kuvia poistettu.

378251.jpg

 

Teddypipo, Pipoviikkojen viimeisin, neulottu lauantaina ja päälaen kursin kiinni eilen.

378249.jpg

Silmukoita taas 60, puikot 6 mm ja jämälankoja kului 66 g.

 

On tylsää aina narista, mutta kuvien lataaminen tänne Vuodatukseen kestää kyllä nykyään usein  luvattoman kauan. Spectrum-kuvat taidankin siirtää suosiolla tuonne Flickriin, ettei ihan koko päivä mene tässä lataamossa :D.

Hamsterikuukauden "taktiikkana" mulla on tällä hetkellä jämien hyötykäyttö. Niistä ei paljon kerry grammoja, mutta hyvä mieli tulee, kun vaikkapa kolme eri värierää samaa lankaa häviää komerosta - ja vieläpä käyttöön.

Samoin kaksi kerää sitä ja kolme kerää tuota sävyä on aika hankala yhdistelmä. Tänään kävin jo uudemman kerran lankakaupassa, mutta hienosti ja urrrheasti torjuin myyjän yritykset houkutella mua kokeilemaan lankauutuuksia. Miksipä ostaisin 750 g villalankaa lapasiin, kun ennestään toista samanmoista villalankaa löytyy kotoa, lähes kaikissa sateenkaaren väreissä vielä. Aika edullistahan se kyllä oli, vaikkapa Toveen verrattuna....

Ehkä mun ei sittenkään tarvitse (enää?) testata ihan KAIKKIA erilaisia ja erivärisiä lankoja, kun voin luottaa toisten kokemuksiin ja näen niitä täälläkin päivittäin.

Kunhan nyt saisin noita kaappiin kerääntyneitä vähemmäksi, niin tiedän taas entistäkin paremmin, mitä lankoja vastedes meille hankitaan :).

Mutta vasta 23 päivän päästä..

 

edit. Lisäsin linkin Flickriin.