Blogipahainen jumittaa pahasti. Nämäkin työt ovat muinaiselta toukokuulta ja yksi valmistunut F-ufo odottaa edelleen kuvaajaa.
KYH-raporttia olen suunnitellut, vaan en aikaan saanut ihan vielä.
 
 
Tässäpä muutama jämälankatyö. Tarkoitus oli käyttää vähiin tyttösen liivistä (klik) jääneitä valkoisia bambuja. Mallineulekin jäi päälle samasta liivistä.
Emmä tiedä, onko mikään maailman fiksuin idea käyttää juuri kirkkaanvalkoista pitsineuletta tiskirätteihin, joten toiset kaksi tein beigestä. Valkoista vaan on vieläkin tosi paljon jäljellä...
 
 
 
 
Kolme tiskirättiä tms. riepua
Lanka: Novita Bambu valk. ja beige yht 80 g
Puikot: 3,5 (?)
Malli: "oma" eli viuhkakuvio 12 s:lla
valmiit toukok. 2010
 
Muistiin: Luo 53 s; * 3 reunasilmukkaa, 4 x 12 s:n mallineule, 3 reunas.*
Vallan nättejä rättejä, eiks vaan :).
 
 
- - - 
 
Blogiin pitäisi saada todistuskappaleita yhdestä isosta F-ufosta ja KYH-raporttikin on tekeillä. (KYH = Kesäyön Hullutus; aloitetaan 1.-26.6. välisenä aikana joka päivä uusi työ. Valmista näistä KYH-töistä pitäisi tulla heinäkuun loppuun mennessä.)
 
Tällä hetkellä olen KYH-aloitusten suhteen aikataulussa, mutta se valmiiksi saaminen onkin sitten ihan toinen juttu.
Tekeillä on paljon hyödyllisiä pieniä virkkuita, lisäksi muutama vähän isompi työ on valittu erilaisia neulomistilanteita varten. Mulla on siis matkaneuleita, hyötyneuleita, lahjaneuleita ja pari isohkoa, muuten tarpeellista neulomusta.
Tämänhetkinen tilanne: 10 työtä on valmiina ja 6 kesken. 10 uutta pitää vielä aloittaa :D.
 
Fufot ne vain etenee tämän takia aika huonosti, mutta olin kyllä tyytyväinen siihen, että se "ärsyttävin" UFo tuli jo valmiiksi. Ei paineita enää tänä vuonna..
 
 
  
KYH-korissa näytti toissapäivänä suunnilleen tämmöiseltä, mutta ainakin yksi on noistakin jo valmistunut. Tein näytetilkun Silmu & Solmuun ja sain samalla testata ennestään (mulle) outoa lankaa. Kolmas kärpänen yhdellä iskulla oli KYH #12 valmiiksi!
 
Yritänpä saada aikaan vähän kattavamman raportin KYHäilyistä lähiaikoina, selvinnee sitten paremmin itsellenikin, mitä oikein on tekeilllä. Nyt kuitenkin takaisin KYHäilemään :).  Neulomisiin!

P.S.  --Jassoo ja joku on peukaloinut tällä välin blogin asetuksia. Hmpf. Täytyy sitten siihenkin asiaan perehtyä joskus vähän paremmin. Nyt pitää hakea kuopus kaverisynttäreiltä kotiin, että ehtii vielä futisharkkoihin. Morjens!