Kerran jo naputtelin, mut kuvien lataaminen ei ensin onnistunut ja sitten vaikeni koko systeemi. Liekö vika systeemissä, meidän toosassa vaiko näppiksen takana.

 

Kiitos vielä kaikille synttärionnitteluista!! Nää synttäripäivät on samalla ihania ja toisaalta vähän haikeitakin päiviä. Miten meidän kuopuskin voi olla JO 4-vuotias, kun ihan just vasta esikoista odotin?!

Puseron kuvaaminen on vaikeeta. Värit ja tuo pätkävärjäysläiskitys näyttää paljon räikeämmiltä kuin luonnossa.

Kauluksesta tuli vähän löysä, eli mulla olis pitänyt olla pienemmät puikot käytössä. Kyllä se varmaan korjaantuukin vähäsen, kun löydetään joku kiva kiinnityssysteemi tuohon halkioon.

530321.jpg

Tää on taas tämmönen beisik tavis perusperuspusero, joista mä eniten tykkään. Ainakin silloin, kun lanka on kirjavaa. Hihat ja vartalo-osankin halusin vähän väljemmiksi, koska tällaista pitkähihaista puuvillaneuletta käytetään yleensä varmaan päällispuserona ja sen pukeminen pitää olla helppoa eikä hihat saa krinnata.

529617.jpg

Laitan nyt tän keskeneräiskuvankin, koska siitä näkyy tuo perusperusmalli. Aavistuksen verran alkoi muodostua tuollaista vinoraitakuviota etenkin hihoihin, mutta se ei luonnossa ja päällä näy noin selvästi kuin kuvassa. Kuulostaako selittelyltä? No, mä on kyllä ihan tyytyväinen, vaikka nuo asiat  korostuukin kuvissa ja tässä ruutua toljottaessa :).

Eediit...

Puseron tietoja: Malli Ylösalasraglan Ullasta, josta muokkasin lapsen kokoon Peppipuseron (ohje Neulenuoteissa), josta tässä vielä halkioversio. Silmukkamäärät myös sovellettu vähän paksummalle langalle sekä hihoissa (50 s), että vartalo-osassa (__).

Lanka; Colorado 290 g, puikot 3,25 ja 3 mm.

 

Tässä vielä juhlapäivän kunniaksi eilen kuvattu kukka meidän pihalta.

530440.jpg

Jokakeväinen peippo on bongattu meidän pihamännyssä laulun kera. Luulin jo, ettei se tulekaan, kun niiden vakipysähdyspaikka on ollut tuo viime viikolla kaadettu raja-aita. Västäräkkikin keikutteli vallan touhukkaasti pyrstöään tänä aamuna, joten kyllä se kevät tulee, vaikka aamulla olikin lunta maassa ja räntää ilmassa.

Oikein hyvää viikonloppua!!