Vanhoja tuttuja sniikkereitä pitkästä aikaa. Nämä kulkee meillä nykyään nimellä Hiipparit :).
 
Tein yhdet, aloitin toiset ja sitten vielä kolmannetkin. Yksi pari tupsahti puikoille vielä eilen iltasella ja tässäpä tämä sukkasatoni nyt taitaa olla.
Aloitin 3,25 -millisillä puikoilla, mutta yksi puikko katkesi kesken kaiken, joten loput on tehty 3,5 -millisillä.
Käytin Novitan raitaa ja Jussia ja pikkusniikkereissä Kolibria. Tarkoitus oli tehdä enemmänkin kirjoneuletta, mutta noita raitalankoja sattui olemaan melkoisen sopivat keränjämät olemassa, joten päädyin nyt neulomaan ne hiippareiksi.
 
 
 
Hiippareita 3 paria
Ohje: Pikasniikkerit (klik) by  Helmis (ravlink)
Koot n.38-39
Langanmenekki: n. 70 g
Puikot: 3,25 ja 3,5 mm
 
Piikkuhiipparit
Koko n. 30, langanmenekki vähän vajaa 40 g
Silmukoita 40
 
Sukkasatoon ja Heinälatoon:
 
Hiippareita on meillä jo pitemmän aikaa kyselty, joten saas nähdä, jääkö yhtään paria jemmaan, vai menevätkö suoraan hiippailtaviksi?
Sukkasadon saldo oli mainio, etenkin, kun en paljoakaan etukäteen tavoitellut. Syntyi 14 sukkaparia, jotenkin pikku hiljaa ja melkein huomaamatta. Hyvään tempaukseen sopii aina mukavasti jonkin uuden asian opettelu ja uusia malleja mulle olivat ainakin Waving Lace-sukat, Kukkalautasukat sekä Juna-sukat /Tuulansukat + Annikaiset. Siihen vielä muutamat tavalliset kotisukkaset kaupan päälle. Jos klikkaa tunnisteista "sukkasato", niin pitäisi näkyä kaikki tämän vuoden sukkasatosukat.
 
Kyllä oli hyvä Sukkasato, suurkiitos Kaisalle emoilusta!
 
 ***
 
Nyt täytyy varmaan tehdä pari keskeneräistä pikkujuttua valmiiksi, jotta oon valmiina, kun Lapaskuu alkaa.
 
Vielä mahtuu vallan mainiosti mukaan lapastelemaan, tervetuloa!!! Ei tarvitse olla omaa blogiakaan, mukana voi keikkua muutenkin :).
 
 
Oikein hyvää ja lepoisaa sekä leppoisaa Pyhäinpäiväviikonloppua!