1622262.jpg

Olympiakisa ja -neule etenee, kiitos kysymästä :).
 
Villatakinhan neuloo kyllä hyvinkin nopeasti, kunhan olosuhteet pysyvät kunnossa.
Jos siis on ylipäätään aikaa neuloa, jos niska kestää neulontaistunnot, lanka ei lopu kesken, perhe ei saa hepulia ja muutenkin homma menee suosiollisesti putkeen.
 
Tähän mennessä on jo kuitenkin ilmennyt joitakin keskittymistä haittaavia ja haastetta lisääviä neulonnanhidasteita.
 
 
Aikaero.
Herätyskellokin kirahti pahantuulisesti eilen, kun kesäloma-aikataulusta hypättiin kouluaikatauluun. Au.
 
Hihat
Johan se tiedetään, että hauskinkin neulonta hyytyy meikäläisellä, kun päästään hihoihin. Päätin kuitenkin tarttua härkää sarvista ja villatakkia hihoista. Jätin vartalokappaleen odottamaan ja siirryin hankalalle hihataipaleelle. Onneksi palmikkokuvio pitää homman hiukkasen normaalia mielenkiintoisempana.
 
Kunto
Kestääkö niska, jumittuuko hartiat? Pitäisi muistaa palautusharjoitukset, ulkoilu, yms. Tiedetään, juu.
 
Lanka
Ihan vielä en ole ryhtynyt stressaamaan sillä, riittääkö lanka.. Isoveljeä on yhteensä 7 kerää.
 
Sairastelu
Kuopus on kuumeillut kaksi vuorokautta. Alkaa toipua, mutta kaipaa kovasti seuraa ja tekemistä, kun kaverit ovat koulussa.
 
Säätö
Takin alku näyttää nyt hieman reilulta, joka saattaa aiheuttaa lisähaastetta viimeistelyjen suhteen ja saattaa myös vaikuttaa langan riittävyyteen. Kts. kohta Lanka.
 
Tasapainottelu (muu elämä ja muu neule-elämä)
Päätin itsekseni, etten anna jo aloitetun Minttumaarin nurmettua ufoksi olympialaisten takia. Sitä on siis tehtävä tuntuman säilyttämiseksi ja mallikerran muistamiseksi joka päivä yhden ruudun verran... Vähän jo meinasi huivi jäädä sivuun, mutta nyt olen taas palannut ruotuun. Tämän päivän ruuturivi on tekeillä. Hiukan nurinkurista kyllä, juuri nyt tekisin hihaa mieluummin kuin huivia :).
 
2743701983_25d9fee5b1_m.jpg
Perhe
ei ole vielä kommentoinut, joten luulen että homma on jokseenkin hoidossa :). Jos leipois niille vähän sämpylöitä lepytteeksi, noin niin kuin varmuuden vuoksi :).
 
 
 
Siinäpä näitä tämänhetkisiä kisahaasteita. Kai näiden kanssa vielä toimeen tullaan, mutta ei kiitos mitään lisähaasteita tänne enää :).
Vaikka langankulullisesti olenkin jo pian olympianeuleen puolivälissä, haasteet huomioon ottaen  paljon yli puolet on vielä jäljellä.
 
Tässä siis tilanne 13.08.08: 
 
2758875099_ddea205ecf.jpg
 
Suomen joukkueen viralliset neulekisasivut:
1622264.jpg