Terveisiä taas Lapaslandiasta. 300225.jpg

Tällä kertaa kokeilin tuolta kärjestä aloittamista ja toimihan se lopulta aika hyvin. Kärjestä tuli siisti ja tasainen. Aika hitaasti nää edistyi, kun en oikein meinannut luottaa omaan koon arvioimiseeni. Epäilin koko ajan, että lapasista tulee suurin piirtein talouspaperirullan kokoiset putkilot sitten valmiina. Hyvin nämä kuitenkin onnistui, kun pituussuunnassa huopuivat aika reilusti.

300227.jpg

Kutosen puikot ja lankana Fritidsgarn. Aloitus kärjestä (vähän kuin sniikkereissä) ja kämmenosassa silmukoita 8 / puikko. Lankaa meni aika tarkalleen 1 vyyhti. Laitoin vähän punaista reunaan ja saman verran jäi jäljelle valkoista (seuraaviin tumppuihin?).

Tekis mieli vähän koristellakin, mutta en taida uskaltaa, ettei mene kaunis pinta pilalle. Pukinkonttiin.

 

Nyt pitäis vielä jaksaa laskea, paljonko silmukoita tarvitaan miesten kirjoneulelapasiin.

300239.jpg

Aloitin näin, mutta puran varmaankin tuohon resoriin asti ja jatkan sitten kuitenkin jotain yksinkertaista kirjoneuletta. Näistä sais tulla vähän lämpimämmät lapaset ja olis jotenkin mielenkiintoisempi tehdäkin, kun olis jotain kuviota.

Nyt jos jollain on tuoreessa muistissa, montakohan silmukkaa kannattais tuohon lisätä - resorissa on 51s ja teen seiskaveikan vahvuisesta langasta 3½ puikoilla - kiittäisin kovasti avusta! Miehen reilu koko pitäis tulla. 52 riittäis, jos tekisin ihan sileää neuletta, mutta kirjoneuleeseen tarvitaan vähän enemmän. Paljonko enemmän....no, täytyy katsoa, löytyiskö valmiita lapasia, joista vois laskea tai arvioida.

 

Mun jouluneulontalistalla olis vielä:

  • pipo (aloitettu, mut jatkoidea puuttuu)
  • fifintapainen
  • käärme (al.)
  • noi lapaset (al.)
  • kassi (al.)
  • kokoamista ja koristelua vähän siellä sun täällä
  • jotain pieniä joulukoristejuttuja
  • sit niitä "jos vielä ehtis" -juttuja

Ainiin ja se mun huivi ja patalappuja ja nukenvaatteita ja barbinvaatteita ja ja ja......

Jospas hoitelisin nyt noi listan 6 ensimmäistä ihan oikeasti. Katotaan sit, missä mennään.