Versio 1.

2298860108_262cd7cf4d.jpg

Ihan tyytyväinen en ole etuosaan, joten on syytä tehdä lisää tuotekehittelyversioita. Käyttäjälleen tämäkin koevedos on ilmeisen mieluinen. Nimensä hamonen saikin yksinkertaisesti siitä, että pirueteista ei tosiaankaan tullut loppua, ennen kuin kolttu riisuttiin pois päältä - melkein puoliväkisin :). Kuvaaminenkin oli toisaalta hauskaa ja toisaalta ei, kun aina oli uusi piruetti pyörimässä :).

Etuosasta en keta kaikkiaan saanut yhtään kelvollista kuvaa. Yläetuosa on virkattu siksakkia. Yritetään vaikka huomenna uudestaan.

2298859594_610eaa7e85_m.jpg

Tennesseetä kului lähes 2 kerää. Vasta aloitettuani työn huomasin noiden kerien olevan eri erää. Hämäyksen vuoksi tungin väliin siis valkoisia raitoja ja vähän pitsineulettakin, eikä kukaan nyt varmasti huomaa mitään värivirheitä :). Hauskaa tämä hamsteri-irroittelu, kun saa soveltaa mitä sattuu päähän pälkähtämään!

Tennesseetä 180g, puikot ehkä 3½ tai 4, koukku 3 ½ mm. Napit puuttuu vielä, mutta ehkä pääsemme huomenna hakemaan ne, kun on pitkästä aikaa auto käytössä. Tosin taas on kuumepotilaitakin talossa.

2298859068_0c63da2511.jpg

 

Tästä samaisesta ideasta on toinenkin mekko tekeillä, mutta se ei varmaan enää ehdi valmistua tämän kuun aikana. Sitä paitsi siitä luultavasti tulee sittenkin ihan erilainen, kun kaiken maailman ideoita putkahtelee päähän vähän liiankin nopeasti.

Tämähän on jälleen sekä hamsteria että Spectrumia. Pinkkiä sentään, vaikkei kovin tulista olekaan.

 

Kiitos kaikille peittokehuista! On ihanaa saada kehuja :). Huono omatuntokin tosin virisi jälleen, kun huomaan, miten vähän itse nykyään ehdin kommentoida muiden blogeihin. Jospa siihen asiaan tulisi hieman kohennusta taas.

Suosittelen kyllä lämpimästi siksakkailua kaikille jämälankaylijäämästä kärsiville. Se on erittäin helppo tapa kuluttaa kertyneitä jämälankavarantoja, oikeastaan ainoa miinuspuoli on peiton suuri koko. Voihan senkin toisaalta tehdä osista, jotka lopuksi yhdistää :).

Oikeinkirjoitus on kauheaa, mutta tuli vähän kiirus.