...mutta ei varmana viimeiset!

1190385.jpg

Kerttu-sukat

Puikoilla on jo nyt toiset samanlaiset, on nimittäin ihan mahdottoman kiva, hyvä, koukuttava, nopea, nerokkaan mielenkiintoinen ja kaunis sukkamalli! Suuret kiitokset Uhoavalle gnulle, joka on tämän sukunsa perinnemallin (ohje) laittanut muistiin ja meille kaikille iloksi ja virkistykseksi!

Aloitin sukat jo jokunen päivä sitten. Ekana iltana *hupsistakeikkaa* olin yhtäkkiä neulonut molemmat sukanvarret. Vasta siinä käänteessä muistin, että tarkoitus oli vaihtaa 3-milliset puikot isompiin ekan mallikerran jälkeen. Mutta meni siis 2 x 4 mallikertaa ihan huomaamati. (Iiris rukassakin oli kyllä aika jännät paikat sinä iltana.) Tikuttelin sitten loppuun asti 3-millisillä, mikä ei ollut välttämättä kauhean viksua, etenkin kun juuri tämä beessinvärinen seiskaveikka on erityisen kovan ja karhean tuntuista.

 

Sitten olimme päivän, pari Kylpylässä lomailemassa. Otin toki kutimen sinnekin mukaan, mutta en paljon neuloa ehtinyt. Sen verran täytyy kai ottaa perheenjäsenten tunteitakin huomioon, etten edes yrittänyt salakuljettaa Kerttusia allasosastolle. Sitä ei pitkämielisinkään Aviopuoliso vamaan olisi katsonut hyvällä, ja olisi kai jälkikasvukin saanut hävetä silmät päästänsä :). Monessa muussa paikassa olen puikkoja kilkutellut, mutta uima-altaaseen en niitä sentään ole (vielä) vienyt.

Sitten tuli äkillisiä pipotarpeita, jotka virkkasin pois alta ja vasta eilen pääsin uudestaan sukankutimen kimppuun. Valmiit sukat on melko kapeaa kokoa 38. Otin saman tien puikoille luonnonvalkoista seiskaveikkaa ja se tuntuu nyt pehmeältä kuin vauvan iho tuon beessin langan jälkeen. Kyllä voi olla eroa langassa ja samassa langassa! Tällä kertaa muistin myös vaihtaa parin sentin jälkeen puikot 3½-millisiin, joten mukavan pehmeää tulee sikälikin.

* * *

Huomenna alkaa sitten taas meilläkin koulut, kerhot ja työt. Esikoinen harjoitteli jo aamuheräämistä tänään  lähtemällä anivarhain turnausmatkalle - ja onpa siellä vieläkin. Murr. Ei hän edes suostunut kertomaan, miten loppumatsissa kävi, joten sitä tässä jännitetään.

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille - neulomisiin!

1190387.jpg