Pieni väliaikaraportti taas hiihtolenkkien ja muun hössötyksen lomasta.

Hamsterisaldoon lisätään pari sekalaista työtä, ensinnäkin erivärisistä Fritidsgarneista neulottu kassi. Sain vihdosta viimein sen sangankin tarpeeksi pitkäksi ja tänään kassi pyöri jo pesukoneessakin.

Ekaluokkalainen sai koulukäsityönsä, Sisu-kissan, valmiiksi ja sille toivottiin kovasti pehmoista peittoa. Kudoin Sisulle peiton ja tyynynkin saman tien ja kyllä nyt kissan kelpaa! Kerällinen Teddyä meni, sillä viimeisillä metreillä virkkasin tyynyn reunat yhteen.

Sokerina pohjalla ihana liivi mulle itelleni.

Tein liivin uusimman Modan ohjeella, mutta kauniin punaisena. Lankaa meni liiviin lähes tismalleen kolme kerää, joten mallinmukaista vyötä en ryhtynyt enää tekemään.

Saldo tästä siis:

  • Kassi, Fritidsgarn, 142 g
  • Sisu-kissan peitto ja tyyny, Teddy, 100g
  • Liivi, Novita Jussi, 297 g
  • neulatyyny, Fritidsgarn, 19 g

Kuvien siirtoon näillä uusilla vehkeillä en ole vielä ehtinyt paneutua. Lomaohjelmat pitää kyllä mammankin aika tehokkaasti poissa koneen ääreltä, vaan haitanneeko tuo mitään :).

Hurjan nopeasti on tämä kolmas hamsteriviikko hujahtanut, pitäisi kai viritellä joku loppukiri!?

 

Tässä on sitten entisten lisäksi uusiakin tempauksia viritteillä.

 Yhdessä neulovat alkavat maaliskuussa neuloa uusimman Novitan ohjeita, joten varalta ilmoittauduin siihen mukaan. On sitten taas jotain ohjelmaa tiedossa hamsterienkin jälkeen ja salainen haave on tietysti ostaa jotain ihanaa uutta lankaa neulottavaksi :).

Salainen sukankutoja on myös alkamassa ja johan multa vähän Fufoilustakin kyseltiin.

Nyt jos löytyis niitä kameran piuhoja, niin saatte sit jotain kuviakin.

 

Edit - Sori kun sählään ja häärään ja haahuilen täällä, mut nyt löytyi joku fiksunoloinen piuha, joten seuraa kuvakokeilua. Tässä siis FritidsGassi ennen huovutusta ja on siinä se neulatyynykin ennen täyttämistä.

405992.jpg

Palataan asiaan taas :) eli kärsivällisyyttä, silvuplee. Kuvia saattaa siis tulla vielä lisääkin.