Kolme asiaa.

1. Teijalta tuli jo eilen ihanaihana paketti, arvontavoitto. Sisällä oli kaikenlaista kivaa itsetehtynä!

357132.jpg

Ranteenlämmittimet, joita kuopus kyllä jo ehdotti itselleen säärystimiksi. Puikot (3 mm), joihin oli tehty ihanat rimpsessankruunut, kirjanmerkki (tarviin), aurinkoinen magneetti, joka loistaa jo keittiössä ja...

357133.jpg

En ehtinyt kahtakaan kuvaa ottaa, kun jo jotain alkoi häipyä kuvaruudusta..

Kiitos Teija!

 

2.  Rakas Miäs sai piponsa ja vei sen tietysti jo mennessään. Lisään kuvan, jos onnistun sellaisen nappaamaan.

X

 

Miehen ribbipipo 1o, 1n. Lankana vihreä (Gjestal) Superwash Sport, josta tein joulun alla tumput. Puikot 3,25 mm. Langankulu 54 g.

Luultavasti teen vielä toisen pipon vähän eri mallilla. En ole lopputulokseen ihan tyytyväinen, vaikka pipo omistajalleen kelpasikin.

 

3. Pitää kai sitten ryhtyä hamstraamaan lankaa. Liityin nimittäin pitkän ja vakavan harkinnan jälkeen (lue: hetken mielijohteesta kuitenkin) tämmöseen : 349252.jpg

Entäs jos maailmasta loppuu lanka helmikuun aikana?! Jospa minä jemmaan varoiksi vähän sängyn alle ja vaatekomeroon. Pakastimeen ja ulkovarastoonkin vähäsen. No ei vaiskaan :). Ufojakin löytyisi ihan mukavasti, mutta ei kai pelkillä säälipisteillä kovin pitkälle pötkitä.

Oikeasti on kyllä erittäin hyvä idea ja paikallaan pysöhtyä miettimään, mitä niistä jo olemassa olevista varastoistaan saisi aikaan. Nyt on hyvä syy vaikka vähän väkisinkin tehdä JOTAIN niistä langoista, joita on vuosien varrella tullut haalittua ja hyvät jämälankaideat on aina tarpeen.

Lankavaraston punnitseminen jää silti hamaan tulevaisuuteen.