Viime keväänä Famu tarvitsi sopivaista sukkalankaa Baijerilaissukkia varten ja semmoista sattui löytymään lankalaatikoistani. Annoin siis kerällisen ohutta sukkalankaa hyvään käyttötarkoitukseen.  
Famu halusi korvata langan, vaikka olisi toki saanut sen ihan lahjaksi. 
Kukapa oikeasti voisi vastustella, kun tarjotaan sukkalankaa korvaukseksi :).
Valitsin Famun vaihtoehdoista tummankirjavan Fabelin sen viininpunaisen värin vuoksi ja nyt on sukat valmiit. Niistä tulikin sitten vuodatuksenmittaiset...
 
Olen tehnyt sukkia hitaana välityönä jo jonkin aikaa, mutta lopulta tuli semmoinen tunne, että haluan nämä pois puikoilta.
Niinpä toissailtana postausta lataillessani tikuttelin samalla sukkia. Blogin lataaminen oli taas vaihteeksi varsin hidasta ja siinä kävi sitten vähän hassusti. Sukista tuli varmaan 3 numeroa liian suuret!
No juu, olisihan niitä voinut vähän purkaakin, mutta mitä sitä hyviä silmukoita tuhlaamaan! 
Vaikka alunperin ajattelinkin nämä sukat itselleni, on ihan hyvä, että sain yhdet isokokoiset villasukat sukkalahjalaatikkoon jemmaksi.
 
 
2488279069_29bc85a47e.jpg
 
 
Villasukat
Ohje: perustavis, varressa 3 o, 1 n
Lanka: Garnstudo Fabel 66 g
Puikot: 2 ½ mm bambuiset
 
Näissä kävi tsäkä. Kerät alkoivat melkein metrilleen samasta kohdasta, joten aloitin ne sitten niin. Raidat täsmäsivät koko ajan eikä solmujakaan osunut matkalle yhtään. Synkroonisukat.
Muistiin: 3o+1n on kiva, mutta ihan alkuun kantsii kuitenkin tehdä ensin 2o+2n. Jämäkämpi niin, ja ehkä myös pienemmillä puikoilla.
 
2488279469_fb43d3f830.jpg
Sama auringossa. Värit on aika vinkeät :).
 
 
Sitten palataan kiltisti The Hihojen kimppuun.
Onnistuisikohan muuten semmoinen jekku, että ryhdyn lataamaan postausta blogiruuhka-aikana ja hupsista vaan, yhtäkkiä hihat olis muka 3 senttiä liian pitkät?! 
No nyt ainakin täytyy häippästä pihapuuhiin ja muihin huushollaushommiin. Moi!!