Höh, vuodatus tosiaan tökki eilen illalla ja taitaa nyt sitten näyttää melkein kaikille päivityksiä - vai johtuisko tuo kellojensiirrosta..

Eilinen huovutus onnistui ihan hyvin, voi olla että vielä vähän säätelen sitä.

Mutta nyt mua kyllä harmittaa. Otin yhden ikuisuusprojektin (ihan totta, mä tein sen!!) työn alle ja vaikka ottikin päähän kaikki se purkaminen ja mittaaminen ynnä muu tuherrus, niin se sujui kyllä ihan hyvin. Tänä aamuna multa sitten kesken kaiken hajosi upouusi tilaamani bambupyörö. Keskelle hihakerrosta jäi se holkki (eikun mikä se metallinen osa siiman ja puikon liitoskohdassa onkaan) ja se olikin tosi hankala. Sain siinä sitten toteuttaa maagisia vääntöjäkin, että sain kunnialla tehtyä sen kerroksen ja poistettua rikkinäisen puikon työstä. Inhottavasti tarttui langansäikeisiin.. Aarhg, kun harmittaa, ei ole ikinä ennen puikko hajonnutkaan, ainakaan kesken neulomisen!

Ekaa kertaa käytin sitä puikkoa ja nyt se jo irtosi. Mietin nyt tässä, että kannattaako se mieluummin liimata itse vai pitäiskö nyt pyytää vaihtoa. Pienempi vaiva olis kyllä korjata itse kuin alkaa lähetellä edes takaisin puikkopostia. Mut ehkä mä vaan soitan ja ilmoitan että näin kävi.

Morjensta nyt kaikille, meillä onkin tänään tiedossa kyläilyä (toivottavasti ja luultavasti täytekakun merkeissä ;)).

Mukavaa pyhäpäivää!!